Marijuana, Dide analize. Mircea Badea, reacție după rezultat

Mircea Badea i-a răspuns, marți seară, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, protestatarului Dide care și-a făcut testul anti-drog și i-a cerut să i-l plătească. 

Badea a aflat că Dide i-a solicitat decontarea testului și, deși recunoaște că protestatarul a fost singurul care a făcut ce a promis, i-a recomandat să meargă pentru bani la Sabastian Burduja, președintele partidului PACT. 

"Dide și-a făcut testul și i-a ieșit negativ și mă întreabă pe mine dacă i-l plătesc sau se duce la Burduja. Du-te la Burduja. De contravaloarea testului îmi iau o șampanie scumpă să beau în cinstea faptului că nu te-ai drogat Dide. E singurul care s-a oferit să facă testul. Ceilalți au băgat capul între urechi", a spus Badea. 

Rezultat: test negativ

Cristian Mihai Dide și-a făcut testul toxicologic după ce Mircea Badea i-a propus acest lucru. Rezultatul a ieșit negativ. Tânărul protestatar a fost singurul care a acceptat provocarea lui Mircea Badea după ce numele său, alături de Angi Șerban și Florin Bădiță, a fost menționat într-o înregistrare vizavi de consumul de marijuana. ”Domnu'! Analizele au costat 75 lei, timpul pierdut vreo 500 lei. Plătești tu, Mircea Badea, sau îi cer lui Burduja? Deci nu m-am drogat ...", a declarat Dide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel