MARIANA - EXATLON ROMÂNIA. Câte puncte a câștigat războinica în ultima ei săptămână la Exatlon

Au apărut numeroase discuții cu privire la punctele adunate de concurenții competiției Exatlon.

EXATLON ROMÂNIA - MARIANA. Fanii emisiunii numără și ei cu atenție fiecare punct, fiecare înfrângere sau victorie și fac, pe paginile de socializare, adevărate clasamente, zilnice, săptămânale sau chiar de la începutul competiției.

EXATLON ROMÂNIA - MARIANA. Iată cum spun fanii Războinicilor, pe pagină de Facebook dedicată acestora, că au stat, de fapt, lucrurile în săptămâna trecută. Mariana, cea care a fost eliminată din competiția Exatlon din 21 martie, a obținut, în ultima ei săptămână de concurs, 5 victorii și a pierdut de 7 ori. Alina, cea care a și fost "player of the week", a câștigat 12 jocuri și a pierdut doar 3, iar Roxana a câștigat 9 jocuri și a pierdut 11.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, eliminare MARIANA. "Eu sunt în zodia racului, și racii simt. Astăzi i-am spus Alinei: fii puternică. Eu simt că voi pleca. Astăzi am văzut răsăritul de soare. Probabil, a fost cel mai frumos răsărit. A fost ceva mai deosebit. Ținând cont că plec, pot spune că a fost o experiență foarte frumoasă. Deja mă gândesc la concursuri tot de obstacole, care sunt foarte grele. (...) Mulțumesc colegilor mei. Țin foarte mult la ei. Nu sunt supărată pe absolut nimeni! Chiar le mulțumesc. Feedback-uri care vin mă construiesc. Mă bucur enorm de mult că am făcut parte din Exatlon", a spus Mariana, după anunțul lui Cosmin Cernat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel