Marian Oprișan a sesizat Pachetul

Marian Oprișan
Marian Oprișan

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea cu privire la acuzaţiile liberalilor că ar fi participat la o întâlnire cu elevii în cadrul evenimentului "Linişte, la Balada se citeşte!" şi le-ar fi sugerat cum să voteze la alegerile din 26 mai 2019. 

"Astăzi, 24 mai 2019, am sesizat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi Parchetului pe de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru identificarea în regim de urgenţă a instigatorilor şi autorilor care au realizat un filmuleţ pe care cei de la Partidul Naţional Liberal l-au propagat în mediul online şi care s-ar induce ideea că aş fi participat la o întâlnire cu elevi de liceu, în cadrul evenimentului 'Linişte, la Balada se citeşte!' organizat în perioada 21-23 mai de CJ Vrancea, şi le-aş fi sugerat cum să voteze la alegerile din 26 mai 2019", a precizat, într-un comunicat de presă, Marian Oprişan.

Preşedintele CJ Vrancea a solicitat organelor competente tragerea la răspundere a preşedintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma, şi a lui Mihai Sandu pentru "fals în declaraţii şi producerea de probe mincinoase". 

"Solicit organelor competente, în regim de urgenţă, ca domnul Sandu Mihai şi preşedintele Partidului Naţional Liberal Filiala Vrancea, domnul Cătălin Toma, să fie audiaţi sub aspectul săvârşirii acţiunii de fals în declaraţii şi producerea de probe mincinoase în scopul creării aparenţei unei infracţiuni pe care aş fi săvârşit-o (...) şi pe cale de consecinţă, tragerea la răspundere conform Legii Penale", a spus Oprişan.

Acesta a precizat că CJ Vrancea este o instituţie publică, de interes judeţean, care nu îşi poate suspenda activitatea pe timpul campaniilor electorale.

Oprişan a cerut scuze profesorilor, elevilor şi lectorilor care urmează să fie audiaţi de poliţie, la solicitarea PNL, privind evenimentul organizat de CJ Vrancea, la care aceştia au participat.

Vezi și: Europarlamentare 2019. Dancă (PNL): Vom face denunţ la poliţie. Marian Oprişan face campanie politică în şcoli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel