Marian Măgureanu a murit. Alina Petre, fosta soție: Sunt sfâșiată de durere. Ne-am cerut iertare unul altuia

Alina Petre a transmis un mesaj după ce Marian Măgureanu, fostul ei soț, a murit.
Alina Petre a transmis un mesaj după ce Marian Măgureanu, fostul ei soț, a murit.

Alina Petre a transmis un mesaj după ce Marian Măgureanu, fostul ei soț, a murit.

Fiul lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. El era internat în spital, de mai multe zile, fiind infectat cu noul coronavirus.

VEZI ȘI: După ce Marian Măgureanu a murit, familia sa lansează un apel la Alina Petre, fosta soție: NE DELIMITĂM de orice declarație făcută de ea

Alina Petre, fosta lui soție, femeia care i-a dăruit un copil, a transmis un mesaj emoționant după ce Marian Măgureanu a murit. În ciuda unor războaie pe care le-au avut, au găsit puterea să treacă mai departe, iertându-se unul pe celălalt. În fond, indiferent de scandaluri, Alina Petre și Marian Măgureanu au fost soți și au avut împreună un copil.

”Tatal copilului meu a fost cel mai important barbat din viata mea. Si asta pentru ca nimeni nu este mai important decat copilul meu. Acum 2 ani ne-am cerut iertare unul altuia, cum am putut fiecare, chiar dupa decesul unui prieten foarte apropiat.

Pentru mine, desi am avut multe razboaie, ramane cea mai frumoasa amintire din viata mea, omul care mi-a fost sot, iubit, prieten si care mi-a daruit cel mai frumos cadou din lume, pe Maria. Nu exista recunostinta mai mare fata de el pentru acest lucru. Sunt sfasiata de durere pentru el, pentru familia lui, dar in primul rand pentru fetita mea.

A plecat mult prea devreme si mult prea dureros pentru toti. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i lumineze calea intr-un loc mai bun si sunt sigura ca va veghea asupra celor pe i-a iubit. Odihneasca-se in pace!”, a transmis Alina Petre, fosta soție a lui Marian Măgureanu.

VEZI ȘI: Marian Măgureanu a murit, a anunțat Bartolomeu Constantin Savoiu: Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel