Marian Măgureanu a murit, a anunțat Bartolomeu Constantin Savoiu: Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere

Bartolomeu Constantin Săvoiu, general de brigadă (în rezervă) al Armatei Române, a anunțat că fiul fostului şef al SRI, Marian Măgureanu, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. 
Bartolomeu Constantin Săvoiu, general de brigadă (în rezervă) al Armatei Române, a anunțat că fiul fostului şef al SRI, Marian Măgureanu, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. 

Bartolomeu Constantin Săvoiu, general de brigadă (în rezervă) al Armatei Române, a anunțat că fiul lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. 

Marian Măgureanu, singurul fiu al fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), a murit. El era internat în spital, de mai multe zile, fiind infectat cu noul coronavirus.

”S-a stins astăzi din viață Finul meu Iubit , primul meu Fin, Marian MĂGUREANU  51 de ani, fiul Profesorului Virgi MĂGUREANU. Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere. Marian a fost un om minunat care a iubit viața și oamenii. A avut întotdeauna un spirit pozitiv, a purtat în el mereu și oriunde Buna Voie și atitudinea unei calde și fidele prietenii pentru toți care l-au înconjurat cu dragoste și fidelitate. Este pentru mine și toată familia mea care l-a iubit o mare și de neînlocuit pierdere! DUMNEZEU să îl Odihnească alături de Cei Drepți! Amin!”, a scris Bartolomeu Constantin Săvoiu pe Facebook.

De asemenea, și Magda Bistriceanu a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Din păcate s-a dus un bun prieten drag, virusul ucigaș nu l-a ocolit nici pe el. Drum lin, Marian! Condoleanțe familiei! Nu te voi uita niciodata!”, a scris Magda Bistriceanu pe Facebook.

VEZI ȘI: După ce Marian Măgureanu a murit, familia sa lansează un apel la Alina Petre, fosta soție: NE DELIMITĂM de orice declarație făcută de ea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel