Maria Grapini, anunț în ultima zi de campanie pentru europarlamentare

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, candidat PSD la un nou mandat în Parlamentul European, a scris, într-o postare pe Facebook, un mesaj în ultima zi de campanie electorală.

Dragi români,

Suntem în ultima zi de campanie și vreau să vă spun cât de important este să alegem duminică, 26 mai, oameni #patrioți care își doresc cu adevărat să facă ceva pentru #români și #România.
în calitatea mea de europarlamentar și de co-președinte al intergrupului pentru IMM-uri, am avut inițiative în direcția atingerii obiectivelor-cheie pentru piața unică, axându-mă pe eliminarea barierelor administrative. 


M-a ajutat și experiența dobândită pe perioada cât am fost ministrul român responsabil cu Întreprinderile pentru IMM-uri, mediul de afaceri și turism, am lucrat pentru a sprijini IMM-urile și am implementat măsuri necesare în vederea încurajării dezvoltării IMM-urilor. 
Așa cum se poate vedea în Raportul meu de activitate privind activitatea mea parlamentară, am realizat peste 4000 de amendamente, fiind prima în cadrul clasamentului la numărul de amendamente pe România și pe locul 4 în topul celor 751 de eurodeputați, dar și peste 600 de luări de cuvât în Plenul Parlamentului European, toate pentru a-mi apăra țara.


În cadrul intergrupului parlamentar pentru IMM-uri, am organizat dezbateri importante cu toate părțile interesate pe teme precum pachetul de servicii, platformele pentru afaceri, achizițiile publice, plățile întârziate și multe altele. Acest lucru a dus la elaborarea unor documente de poziție importante și echilibrate pentru industria UE, care au fost luate în considerare în continuare de Comisia Europeană și de comisiile PE.


În cadrul activității mele din Comisia #IMCO, în acest an, la toate amendamentele elaborate am dorit să ofer posibilitatea de a facilita munca IMM-urilor.
Recunoașterea muncii mele a venit anul acesta când am obținut cea mai prestigioasă distincție pentru europarlamentari în anul 2019, Premiul #MEP#AWARDS 2019, la secțiunea Piața Internă și Protecția Consumatorului.

Însă premiul nu este pentru mine, ci pentru voi, dragi români! Am muncit pentru a elimina discriminarea cetățenilor din Europa de Est față de cei din Vest. 
Am luat atitudine atunci când Austria a încălcat dreptul copiilor români la alocație, demers în urma căruia Austria a intrat în infringement. 


Nu am putut sta indiferentă la drama trăită de doctorul Smicală și copiii săi, interpelând Comisia Europeană și prim-ministrul Finlandei ori de câte ori am avut ocazia.
Am realizat cele mai multe demersuri dintre eurodeputații români pentru ca România să ajungă în spațiul Schengen. 


m-am luptat pentru modificarea legislativă care să elimine dublul standard al calității produselor.
Am organizat alături de colegi eurodeputați din state membre din estul Europei, o dezbatere în cadrul Parlamentului European pentru a ridica problema dublului standard.


➡️Toate aceste proiecte le voi continua în mandatul următor alături de colegii din #PSD pentru a apăra interesele românilor și a României!
Românii merită mai mult respect în Europa❗️❗️❗️

#patriotiinEuropa a scris Maria Grapini pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel