Maria Buză a ”dat buzna” cu Niculina Stoican şi Anda Ghiță în casa Mireasa

Cea mai nouã galã a emisiunii Mireasa a venit cu o veste foarte importantã pentru bãieţii care au pornit în competiţie cu gândul de a-şi gãsi sufletul pereche.

Aceştia au aflat de la prezentatoarea show-ului cã invitatele acestei sãptãmâni – Niculina Stoican, Maria Buzã şi Anda Ghiţã - vor avea un rol foarte important în competiţie începând chiar de astãzi.

“Pe lângã faptul cã v-au cunoscut, s-au distrat şi au petrecut timp alãturi de voi în casa Mireasa, cele trei doamne au un rol foarte important în emisiune: începând de acum vã vor fi alãturi pânã la final, vã vor sfãtui şi vor lupta pentru fiecare dintre voi, ca împreunã sã câştigaţi premiul cel mare!”, le-a mãrturisit Diana bãieţilor.

Declarații

“Iubesc tinerii și cred în ei, tocmai de aceea orice proiect care-i are în prim plan pe mine mă fascinează. Așa se justifică prezența mea în reality-show-ul Mireasa. Sunt mama unui tânăr de 27 de ani, am o căsnicie de 30 de ani, așa că toată această experiență de viață mã va ajuta să le ofer tinerilor din casă o prietenie din care pot învãța multe. Sunt tare mândră că am fost aleasă de 3 băieți din casă pentru a-i susține și indiferent de rezultatul final, vreau ca ei să se bucure de tot ce trăiesc împreună, înțelegând astfel cât de frumos este fiecare moment al vieții!”, a mãrturisit Niculina Stoican, cea care a ales sã porneascã la drum alãturi de Licã, Ciprian, dar şi de cel mai nou bãiat care a intrat sâmbãta aceasta în casã, Costi.

Anda Ghiţã îi va avea în grijã pe Ionuţ şi pe Armando: “M-am alãturat echipei Mireasa cu bucurie, pentru cã toatã viaţa Dumnezeu mi-a dat şansa sã cunosc oameni, lecţii de viaţã în care eu sã am un rol important, sã învãţ şi sã ajut la nevoie. Pentru cã sunt femeie, soţie, mamã şi bunicã, cu o experienţã vastã de viaţã simt cã le voi fi de ajutor celor doi concurenţi, Ionuţ şi Armando din casa Mireasa. Sunt cunoscutã pentru autenticitatea mea şi modul meu curajos de a mã prezenta în faţa lumii, cu trãirile mele reale şi sincere, trãiesc viaţa prin toţi porii şi cu tot sufletul. Am sã depun toatã energia şi iubirea necesarã pentru ca cei doi tineri sã câştige. Ei au aceastã şansã, iar eu le voi fi alãturi. Dumnezeu a vrut ca noi sã mergem pe acest drum împreunã şi tot El ne va ajuta sã fim învingãtori!”

“Sunt Maria Buză şi împreunã cu minunatele doamne Anda Ghita şi Niculina Stoican am dat buzna în casa Mireasa. Sper cã alături de ele si împreună cu toți "colocatarii" sã ne bucurãm de momente frumoase, distractive şi sã reuşim sã le croim un drum cinstit şi cât mai corect. Fie ca acest episod Casa Mireasa sã fie experienţa vieţii lor, din care sa nu regrete nicio clipă. Doi bărbați încap pe mâna mea, Nutu si Florin, şi mã voi strădui să câştige simpatia atât celor din casã, cît și celor de acasã. Fiţi cu ochii pe noi!”, a mãrturisit Maria Buzã.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel