Marea Piramidă din Giza își dezvăluie secretele

Crişan Andreescu / 01 aug 2018 / 12:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Piramida din Giza poate focaliza energia electromagnetică prin anumite camere ascunse pe care aceasta le are, potrivit oamenilor de știință.

Proprietățile electromagnetice remarcabile ale Marii Piramide din Giza ar putea inspira în curând proiectarea nanoparticulelor pentru senzori și celule solare foarte eficiente. Oamenii de știință au descoperit celebra piramidă în timp ce concentrau energia atât electrică cât și magnetică în anumite camere interioare ale piramidei, dar și sub baza sa,  generând diferite „buzunare de energie înaltă", scrie a1.ro.

Între camerele ascunse unde este concentrată energie electrimagnetică se numără și încăperea în care se află rămășițele faraonului Khufu și cea care a fost construită pentru soția lui. Același lucru se întâmplă și într-o cameră neterminată aflată sub baza piramidei.

Marea Piramidă din Giza (numită și piramida lui Kheops) este localizată pe Platoul Gizeh - orașul Gizeh, necropola anticului Memphis, actualmente parte a capitalei Cairo. Aceasta este cea mai veche minune a lumii și totuși singura care a supraviețuit.

Timp de peste 43 de secole, până în secolul al XIX-lea, în 1889, când a fost construit Turnul Eiffel, această piramidă a fost și cea mai înaltă construcție din lume. Piramida a fost construită de faraonul Khufu din a IV-a Dinastie, în jurul anului 2560 î.Hr. pentru a servi drept mormânt al acestuia.

Vezi si: MISTER. Marea Piramidă din Egipt ascunde un tron secret


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22