Marea Britanie: Nigel Farage (UKIP) propune o interdicție de cinci ani pentru imigranții necalificați

[] []

04 Martie 2015 / 10:28
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Nigel Farage, liderul UKIP, va propune o interdicție de cinci ani pentru imigranții necalificați care vor să muncească în Marea Britanie și o nouă instituție care să monitorizeze acest sector.

Farage urmează să prezinte politicile partidului său anti-imigrație în cadrul unui discurs susținut la Londra, când va insista că niciun alt partid nu poate fi investit cu încredere de electorat când vine vorba despre muncitorii străini, potrivit The Guardian.

Liderul UKIP profită prin această ofensivă de criticile pe care premierul David Cameron le primește după ce statisticile au arătat că în Marea Britanie ajung aproximativ 300.000 de imigranți pe an.

Farage va pleda în favoarea unui moratoriu pentru cinci ani în cazul imigranților necalificați și un sistem în baza căruia muncitorii calificați să obțină o viză valabilă cinci ani. Noii veniți ar urma să primească o asigurare privată de sănătate și nu vor putea să aibă parte de beneficii sociale de stat.

Într-un interviu acordat miercuri dimineață la BBC, Nigel Farage a declarat că își dorește ca sistemul de imigrație să ofere migranți cu înaltă calificare, "de oriunde ar veni".

"În prezent, unei persoane necalificate din India îi este mai greu decât unei persoane necalificate din Europa de Sud să vină în Marea Britanie", a declarat Farage.

Planul anti-români cutremură UE: Merkel renunță la Cameron


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27