Mărcile Adevărul şi Click!, scoase la licitaţie. Vezi cât valorează

Mărcile Adevărul Holding şi Click! vor scoase la licitaţie, din cauza datoiilor pe care le-au acumulat către debitori. Valoarea de piaţă a brandurilor este una destul de ridicată. Licitaţia va avea loc în biroul executorului judecătoresc. Preţul de pornire al licitaţiei va fi, conform paginademedia, de 4,5 milioane de euro pentru Adevărul şi 170.000 de euro pentru Click!.

Licitația cuprinde mărcile Adevărul Holding, Click!, TV Click și Click FM. Licitația vine în contextul în care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevărul Holding o are către agenția de publicitate.

Vânzarea vine la doar câteva zile după ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj și audiență, drept cel mai vândut și cel mai citit ziar din România.

La licitaţie poate participa orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitație publică, a consemnat la CEC Bank, la dispoziția executorului judecătoresc, cel puțin 10% din prețul de începere al licitației pentru bunurile licitate. Debitorul nu poate participa sub nicio forma la licitaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel