Marcel Ciolacu, votat de CEx PSD pentru şefia Camerei Deputaţilor. Mesaj de la soţie cu trei nume

Ciolacu
Ciolacu

Marcel Ciolacu este propunerea PSD pentru şefia Camerei Deputaţilor. Comitetul Executiv al PSD a validat această propunere în şedinţa din această seară, iar mâine va merge la vot în Parlament, acolo unde va concura pentru post cu Raluca Turcan, candidatul propus de PNL, USR şi PMP. 

"Am avut discuţiile la grup, asta a fost propunerea colegilor. Vedem dacă o să fiu votat mâine. Da, avem majoritate. Mă bazez pe voturile PSD. Avem voturile suficiente. Nu am discutat cu colegii de la Pro România, nici cu Marian Neacșu. Mâine intră la procedură, la vot final. Dacă tot avem provocări, un singur mesaj am primit astăzi de la soţia mea şi mi-a scris trei nume: Adrian Năstase, Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea. Mulţumesc", a declarat Marcel Ciolacu la ieşirea de la CEx PSD. 

Susţinerea lui Ciolacu, anunţată de premier

"Trebuie să avem un preşedinte al Camerei Deputaţilor din partea PSD. Am discutat cu grupul parlamentar, am vrut ca propunerea să nu mai vină din partea preşedintelui PSD ci din partea colegilor parlamentari. Marcel Ciolacu a fost singura propunere, a fost susţinută în unanimitate, şi aceasta va fi votată la CEx în această seară", a declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel