EXCLUSIV  Marcel Ciolacu: Legea este foarte clară. Nu mai poţi să creşti salariile

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a explicat ce se poate întâmpla cu salariile românilor și cu ajutoarele sociale din cauza împrumuturilor pe care le-a făcut Ministerul de Finanțe. 

Marcel Ciolacu a explicat în direct la interviurile DC News TV ce se va întâmpla cu salariile românilor, asta în condițiile în care Ministerul de Finanțe s-a împrumutat cu peste 20 de miliarde de euro, bani despre care Florin Cîțu a refuzat să dea explicații. 

”Legea este foarte clară! Noi am lăsat o datorie externă de 37%. În momentul în care ajungi la o datorie externă de 50%, în 7 luni, din PIB, în momentul acela legea te obligă să nu mai mărești niciun salariu, iar totul se plafonează. Există lege. Dacă ai ajuns la 55% datorie, intri și reduci ajutoarele sociale. Deci economistul șef al Băncii Naționale a spus aceste lucruri. Omul spunea adevărul. Oameni buni, opriți-vă. Ați ajuns la o datorie publică de 47%. Ați îndatorat România cu 25 de miliarde de euro. România va plăti anul viitor un miliard de euro dobânzi. România a împrumutat peste 1000 de euro pe secundă. Nu s-a făcut nicio inserție de capital. La ultima rectificare am tăiat 4,1 miliarde de lei de la investiții și acum împarte pomeni electorale din fondul de rezervă al primului ministru”, a declarat Marcel Ciolacu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel