Marcatoarea golului câștigător de la Cupa Mondială a aflat, la finalul meciului, că tatăl ei a murit în aceeași seară

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Golghetera Spaniei și câștigătoarea Cupei Mondiale, Olga Carmona, a aflat că tatăl ei a murit după finala de duminică împotriva Angliei.

Lovitura fundașului stânga din prima repriză a meciului ia adus echipei victoria cu 1-0 în fața leoaicelor. Dar într-o postare pe X, cunoscută anterior ca Twitter, după meci, Federația Regală Spaniolă de Fotbal a anunțat moartea tatălui ei, scrie The Guardian.

„Fotbalista a aflat vestea tristă după finala Cupei Mondiale. Transmitem cele mai sincere îmbrățișări Olgăi și familiei ei într-un moment de durere profundă”, a adăugat FRSF. „Te iubim, Olga, ești în istoria fotbalului spaniol.”

VEZI ȘI: Spania, campioană mondială la fotbal feminin după 1-0 cu Anglia

Între timp, președintele federației Spaniei, Luis Rubiales, se confruntă cu o investigație după ce a sărutat-o pe Jennifer Hermoso în timpul celebrărilor.

El a fost văzut ridicând-o de pe cea mai bună marcatoare a Spaniei, după ce ea și-a acceptat medalia de la președintele FIFA, Gianni Infantino. După ce perechea a avut un scurt schimb de replici, el a părut să-i apuce fața și să o sărute pe buze.

Vorbind cu postul spaniol La 1, Hermoso a spus: „Nu mi-a plăcut asta”.

Spania a devenit doar a doua țară, după Germania, care a câștigat turneele de masculin și feminin ale Cupei Mondiale, după victoria de la Stadium Australia, Sydney.

Carmona, în vârstă de 23 de ani, a sărbătorit anterior dezvăluind un mesaj de pe tricoul ei pe care scria „Merchi”, despre care a spus că este un omagiu adus unei prietene a cărei mamă murise.

Fundașul a fost mult timp considerat unul dintre cele mai importante talente ale fotbalului spaniol. După ce a avut performanțe impresionante împotriva Danemarcei și Angliei la Euro-ul feminin de anul trecut, ea a marcat 100 de apariții cu Real Madrid sezonul trecut.

Ea a spus anterior că pasiunea ei pentru joc a fost aprinsă după ce tatăl ei și-a înscris frații pentru fotbal. „M-am dus în fiecare seară să-i privesc antrenându-se”, a spus ea. „Am ajuns să îmi doresc atât de mult să joc, încât mi-am spus: „Ce mă oprește să ies să mă antrenez cu ei?”

Înainte de anunțul morții tatălui lui Carmona, federația spaniolă a transmis că echipa se va întoarce la Madrid pentru sărbătorirea titlului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel