EXCLUSIV  Manual UNESCO anti FAKE NEWS, disponibil GRATUIT. Raluca Radu şi Antonia Matei, detalii la DC News

O echipă de 50 de studenți și șapte cadre didactice de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București (FJSC, UB) a tradus în limba română unul dintre cele mai cunoscute publicații la nivel mondial împotriva dezinformării. 

Este vorba despre manualul UNESCO, „Jurnalism, fake news & dezinformare”, care este acum disponibil gratuit, online, în 24 de limbi, inclusiv limba română.

Manualul Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură a fost lansat vineri, 14 mai, într-un eveniment online la care a participat, ca invitat special, doamna Simona-Mirela Miculescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar, delegat permanent al României pe lângă UNESCO.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, prof. univ. dr. Raluca Radu, directorul Departamentului de Jurnalism din FJSC şi lector univ. dr. Antonia Matei vor prezenta manualul şi vor explica, într-un interviu acordat DC News, ce înseamnă şi ce influenţă are fenomenul ştirilor false şi al dezinformării asupra societăţii. 

Rămâneţi alături de noi. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel