Mama unui fotbalist celebru acuză: Fiul meu este ostatic!

Mama fotbalistului Adrien Rabiot aduce grave acuzații clubului PSG.

Adrien Rabiot 'este ostatic la PSG', a acuzat, marţi, mama şi totodată consilierul jucătorului suspendat de clubul parizian de fotbal începând cu data de 14 martie, deşi mijlocaşul 'nu a comis nicio greşeală', a afirmat Veronique Rabiot pentru cotidianul L'Equipe. 'Adrien este prizonier. El este chiar ostatic la PSG. În curând, va primi pâine goală, apă şi temniţă!', a adăugat Veronique Rabiot după suspendarea fiului său, sancţiune ce va expira pe 27 martie.

'Adrien trece cu greu prin toată această situaţie. Aici, nu se mai întâmplă nimic bun pentru Adrien. Dar el nici nu trebuie să aştepte ceva bun. Trebuie să acţioneze, trebuie să trăiască!', a mai spus mama jucătorului. 'Adrien nu mai joacă din decembrie şi, probabil, până în iunie. Raportat la o carieră profesionistă, şase luni înseamnă enorm! L-au făcut ostatic pentru că nu vrea să se semneze din nou, deşi nu face altceva decât să respecte contractul său. Adrien nu vrea decât un singur lucru: să se respecte contractul său', a conchis Veronique Rabiot.

Mama jucătorului s-a arătat surprinsă, totodată, că miniştrii Sporturilor, franţuzoaica de origine română Roxana Mărăcineanu, şi Muncii, Muriel Penicaud, nu iau atitudine. 'Multă lume este la curent cu această situaţie, dar nimeni nu ia nicio măsură. Doar Uniunea naţională a fotbaliştilor profesionişti (UNFP) îl susţine'.

Rabiot, sancţionat de club

Adrien Rabiot, mijlocaşul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu a mai jucat de la jumătatea lunii decembrie, a fost suspendat cu titlu provizoriu până la sfârşitul lunii martie. Rabiot a fost sancţionat de club din cauza unei ieşiri într-un bar de noapte în seara eliminării clubului PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor de către Manchester United, dar şi pentru un 'like' la un clip video postat de Patrice Evra, fostul jucător al lui Manchester. 'Consider inacceptabilă atitudinea şi lipsa de profesionalism a unui jucător cum este Adrien Rabiot faţă de club, coechipieri şi suporteri. Reamintesc că până la data de 30 iunie 2019, el face parte din efectivul nostru', a spus directorul sportiv al clubului parizian, Antero Henrique.

Tânărul mijlocaş defensiv, în vârstă de 23 de ani, şi clubul formator se află în opoziţie de trei luni din cauza eşecului negocierilor privind prelungirea contractului său, sinonim cu plecarea sa fără compensaţii financiare pentru PSG în această vară. 'Nu eu am ales această situaţie. Nu este alegerea mea. Eu sunt la dispoziţia echipei. Totul merge bine, sunt în plină formă. Dar conducerea a decis în alt fel', a spus Rabiot.

Citește și:

Primul scandal la PSG, după eliminarea din Liga Campionilor. Adrien Rabiot, prins într-un club de noapte

TAS, decizie transferuri Neymar şi Mbappe. Impact pentru Real Madrid


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel