Urmărește emisiunea live



Mamă-surogat pentru copilul unei femei care a ÎNVINS cancerul

Sursa foto: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Una dintre cele mai tinere mame-surogat din Marea Britanie, în vârstă de 25 de ani, a adus pe lume primul copil. Tânăra a acceptat să facă acest lucru pentru un cuplu dornic să aibă un copil, mămica bebelușului neputând da naștere din cauza faptului că a fost bolnavă de cancer.

Sarah Holder, din Birmingham, avea doar 22 de ani când s-a alăturat unei agenții de mame-purtătoare. La vârsta de 25 de ani, ea a devenit una dintre cele mai tinere mămici-surogat din Marea Britanie, aducând pe lume un băiat.

Sarah a făcut să devină realitate visul unui cuplu, acela de a avea un copil. Aceasta a purtat în pântec un băiețel, Grayson, pentru Katy-Anne McGlade.

Katy-Anne McGlade a suferit de cancer de col uterin și a trecut prin o histerectomie, dar nu a renunțat niciodată la acest vis al ei. 

"Toată lumea a făcut o mare agitație în legătură cu faptul că sunt destul de tânără pentru a face asta, dar nu văd lucrul acesta ca fiind unul foarte mare", a explicat Sarah.

"Când am născut, oamenii m-au întrebat dacă-l iubesc și am spus că nu. Îmi păsa evident, dar nu există instincte materne. Nu va fi niciodată al meu. A fost întotdeauna pentru Katy-Anne și John. Pentru mine a fost ca și cum aș avea grijă de casa unor prieteni", a mărturisit tânăra.

Au câștigat la loterie

Katy-Anne, în vârstă de 33 de ani, și soțul ei, John, au câștigat 32.000 de lire sterline la loterie în iulie 2014 și au decis să folosească banii pentru a încerca să aibă un copil și au ales-o pe Sarah de la o agenție online.

După ce McGlades a întâlnit-o pe Sarah prin intermediul Surrogacy UK, acestea au petrecut trei luni pentru a se cunoaște reciproc, ca două prietene, mergând împreună la restaurante și la cinema.

Grayson s-a născut la Spitalul Heartlands din Birmingham, pe 3 ianuarie, printr-o operație de cezariană.

Sarah a avut-o alături pe prietena ei Jade, ca suport moral pe parcursul întregii proceduri, iar Katy-Anne și John, care așteptau cu nerăbdare într-o altă cameră, au reușit să fie primii care l-au ținut în brațe pe Grayson, informează DailyMail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel