Mamă a cinci copii, în stare vegetativă după o operație de rutină, în SUA

Imagine de Parentingupstream de la Pixabay
Imagine de Parentingupstream de la Pixabay

O mamă a cinci copii a rămas în stare vegetativă după o operație de rutină ce a avut loc în 2017. Acum, familia cere despăgubiri de milioane de dolari. 

Familia unei mame a cinci copii din Florida, în vârstă de 46 de ani, cere despăgubiri de milioane de dolari unui spital. Toshuua Hoghes a rămas în stare vegetativă după ce a suferit o histerectomie ambulatorie la Indian River Medical Center din Vero Beach, în iunie 2017, scrie Daily Mail.

Rudele femeii acuză că angajații spitalului 'nu au reușit să-i monitorizeze respirația și să o trezească după operație'.

Familia a acumulat cheltuieli de peste 4 milioane de dolari 

Toshuua Hughes, mamă a cinci copii, se află în prezent într-o facilitate pentru rezidenții cu leziuni cerebrale traumatice, iar rudele au acumulat cheltuieli de peste 4 milioane de dolari din cauza facturilor medicale.

Între timp, soțul ei, alături de care este de peste două decenii, are grijă singur de cei cinci copii. 

Avocatul familiei, David Carter, a declarat că 'Toshuua nu se va putea îngriji niciodată. Va fi întotdeauna dependentă de ceilalți pentru fiecare nevoie, de la hrănire, la schimbare, până la fiecare aspect al îngrijirii din viața ei​', potrivit eu.tcpalm.com.

Astfel, el consideră că familia ar putea primi peste 100 de milioane de dolari drept despăgubiri. 

Angajații ar fi încercat să-și ascundă greșelile

Anestezistul Donnie J. Konovsky este acuzat de avocatul familiei că 'a administrat prea multe medicamente sedative în timpul operației și nu a avut suficient agent de inversare, ceea ce a determinat-o să nu iasă complet din anestezie în intervalul de timp obișnuit.'

Totodată, două asistente medicale nu ar fi răspuns în mod adecvat atunci când s-a constatat că Toshuua Hughes nu se trezește.

Mai mult, dosarele medicale ar fi fost 'modificate pentru a minimiza sau proteja îngrijirea neglijentă pe care a primit-o'.

'Prin angajarea unui expert în computere, am putut intra în baza de date a spitalului și am putut arăta exact ce modificări au fost făcute și când', a spus avocatul familiei.

Un proces va începe în luna octombrie, mai scrie Daily Mail.

O fetiță din Suceava a murit după doi ani de stare vegetativă

Un accident rutier care a avut loc în octombrie 2018 s-a transformat într-o dramă greu de descris în cuvinte pentru o familie din comuna suceveană Fântânele. Părinții unei fete de 11 ani au trăit un coșmar doi ani, timp în care au văzut cum fiica lor se stinge încet, țintuită la pat, în stare vegetativă.

Fata care avea 11 ani la data accidentului a murit în luna martie a acestui an, fără însă să fi existat în cei doi ani șanse reale de recuperare, scria Monitorul de Suceava.

Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel