Fetiță moartă după doi ani de stare vegetativă. Un șofer și un căruțaș, judecați

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay

Un șofer și un căruțaș au fost trimiși în judecată în cazul accidentului de la Fântânele. Victima, o fetiță, a murit după doi ani de stare vegetativă. 

Un accident rutier care a avut loc în octombrie 2018 s-a transformat într-o dramă greu de descris în cuvinte pentru o familie din comuna suceveană Fântânele. Părinții unei fete de 11 ani au trăit un coșmar de doi ani de zile, în care au văzut cum fiica lor se stinge încet, țintuită la pat, în stare vegetativă.

Fata care avea 11 ani la data accidentului a murit acum șase luni de zile, fără însă să fi existat în cei doi ani șanse reale de recuperare, scrie Monitorul de Suceava.

Ancheta polițiștilor și a procurorului de caz s-a derulat relativ repede, astfel că zilele trecute dosarul a fost trimis în instanță. Vor fi judecați ca inculpați pentru ucidere din culpă atât șoferul implicat în accident, cât și căruțașul care conducea atelajul hipo în care se aflau victimele, o mamă și cele două fiice ale sale, una în vârstă de 14 ani și una de 11 ani.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a decis ca ambii să fie trimiși în judecată pentru ucidere din culpă, pentru culpă comună.

Pentru familia îndoliată, urmează procesul în care avocatul său va încerca să obțină daune materiale și morale cât mai mari.

Procesul în care vor fi judecați Vasile F. și Andrei Marian C. a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Suceava. Parte vătămată în dosar este mama celor două fetițe – Daniela H.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel