Maluma, la spital. Ce a păţit cântăreţul

Maluma
Maluma

Cântăreţul columbian Maluma a fost supus unei intervenţii chirugicale pentru ruptură de ligament la unul din genunchi, o operaţie pe care a amânat-o mai mult de un an, au informat apropiaţi ai artistului citaţi marţi de EFE. 

Paola Espańa, agentul de presă al artistului columbian, a asigurat că Maluma (24 de ani) a fost supus luni unei "intervenţii chirurgicale preventive la genunchi pentru ruptură de ligament. El a amânat intervenţia mai mult de un an ca urmare a angajamentelor şi a turneului său din 2018". "În februarie el va fi gata să urce pe scenă, iar curând va avea pregătit şi noul său single şi album", a precizat Paola Espańa pe contul său de Instagram. 

La rândul său, Maluma s-a arătat optimist şi a scris pe reţelele de socializare: "Să fim mereu pozitivi". Maluma, pe numele real Juan Luis Londońo, a câştigat anul trecut primul său trofeu la premiile Grammy Latino la categoria Cel mai bun Album Vocal Pop Contemporan pentru discul 'F.A.M.E.'. De asemenea, artistul a primit săptămâna trecută şapte nominalizări la gala Premio Lo Nuestro 2019, care recompensează cei mai de succes artişti de muzică latino din SUA şi care va avea loc la 22 februarie.

Vezi şi: Avertizare meteo 15 ianuarie: Ninsoare şi polei - zonele afectate

Halep, la un pas să piardă locul 1. LIVE: Debut la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel