EXCLUSIV  Mall-uri DESCHISE din 15 IUNIE. VOT clar! Semnal către Guvern

DCNews a inițiat în urmă cu o zi o consultare, sub forma unei întrebări, adresată tuturor celor ce ne accesează site-ul. 

Cititorii care au răspuns sondajului, în proporție de 63,2% susțin deschiderea mall-urilor din 15 iunie 2020. Vorbim de 13.198 de voturi. 36,8% nu susțin varianta deschiderii marilor centre comerciale, după cum arată graficul de mai jos. 

Pe pagina de Facebook, cititorii DCNews au scris, în comentarii: Da. Și acei oameni trebuie sa trăiască. Cu reguli, cum este peste tot; Dacă terasele se deschid, tot acelasi pericol e, normal că da; De ce nu?! Sică bea în birou și Mall-urile nu se deschid; Da... sunt sute de mii de afaceri în aceste centre comerciale care au sute de mii de angajați care NU AU BANI DE MÂNCARE...; Da, și acolo sunt oameni care au nevoie de locuri de muncă; Nu, din partea mea să rămână închise pe veci; Ar trebui deschis tot. 

2. -imagine fara descriere- (sondaj-mall-uri_79969800.png)

Astăzi, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că au în vedere, la nivel de Guvern, deschiderea mall-urilor din 15 iunie, în anumite condiții. 

Vezi aici mai mult: Virgil Popescu anunță DESCHIDEREA MALL-URILOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel