Mălin Bot, dat afară de la ”România liberă”. Reacții virulente

Jurnalistul Mălin Bot a fost dat afară de la ”România Liberă”. El susține că ordinul a venit de la Alexander Adamescu peste capul tuturor și că motivul pentru care a fost demis este că a participat la protestele #rezist. 

Pe Facebook-ul său au apărut foarte multe comentarii care-l apără de ”comunism”.

Iată câteva dintre comentariile care-l susțin pe Mălin Bot: 

- Comunistii au inceput epurarile! Malin Bot si Ondine Ghergut dati afara!

- Romania se va elibera cu adevarat abia atunci cand noi toti vom fi dispusi sa ne asumam genul asta de riscuri.
Respect Malin Bot!

- Je suis Malin Bot

- Romania chiar ca a inebunit... Acert om, de o sinceritate bolnava, sa-i spunem, de o lupta acerba cu lumea murdara... Dumnezeu stie de ce...!!!! Malin Bot este un scump.... Si trebuie sa-l ajutam!

- INCREDIBIL! Cum să-l dai afară pe Mălin Bot de la "România liberă" pe motiv că a fost la protestele anti-PSD?! Deși șeful lui editorial Sabin Orcan susține că a fost "restructurat"! O nouă lovitură anti-presă liberă, după mazilirea jurnalistei Ramona Ursu de la "Adevărul". E clar, PSD a retras de ochii lumii OUG 13, ca să pregătească asaltul total. Anti-DNA și anti-ziariști pro-lege. Stalin de Teleorman vrea "sânge pe pereți". Autorul acestei grozăvii de neimaginat e Alexander Adamescu, patronul RL și dușman al DNA. Ca și Dracnea (Laurențiu Ciocăzanu). 

[citeste si]

Iată și comentariile contra jurnalistului, care nu-l compătimesc: 

- Sunt trist! Foarte trist! Oscilez intre consternare si deznadejde! Soarta presei, dar ce zic eu a presei, a Romaniei, pare ca a apucat-o pe un drum ierversibil, al pierzaniei. Au trecut ore bune, lungi, dilatate de dramatismul unui eveniment crucial pentru democratie, inlaturarea atletului presei deontoloage, Malin Bot, din redactia cotidianului Romania Libera. A trecut, deci, aproape o jumatate de zi de la abominabilul gest si sint singurul jurnalist din biata presa romaneasca constient de amploarea tragica a evenimentului, care s-a solidarizat cu reputatul jurnalist. Pun tacerea camarazilor eroului cazut pe seama consternarii care i-a paralizat. Cand revolta depaseste prea-plinul sufletului, tacerea impietrita devine mai puternica si decat trambitele.  Doar in aceasta cheie poate fi interpretata tacerea celorlalti camarazi ai bravului erou, nicidecum ca-i doare-n p**a de el, pe de o parte, sau ca sunt cacati pe ei de frica, pe de alta. (Mirel Curea, EvZ)

- Malin Bot, nu mai schelalai pentru ca ai fost dat afara. #rezista (Mircea Badea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel