MAI, recomandări pentru minivacanță

Ministerul Afacerilor Interne a oferit o serie de sfaturi pentru ca minivacanța de 1 Mai să fie lipsită de evenimente neplăcute

 De cele mai multe ori, cele mai simple reguli de precauție devin cauzele principalelor accidente și incidente în timpul vacanțelor. Ministerul de Interne ne avertizează cu privire la cele mai importante aspecte privind prevenirea evenimentelor neplăcute în timpul minivacanței de 1 MAI.

În spațiile de cazare

"Solicitaţi personalului angajat informaţii referitoare la modul de comportare şi anunţare în caz de incendiu, respectiv  de asigurare a salvării în condiţii de siguranţă, pe căile de evacuare.

Nu recurgeţi la improvizaţii ale instalaţiei electrice pentru alimentarea aparatelor electrice. În situaţia în care observaţi deficienţe în acest sens sesizaţi imediat administraţia hotelului.

Nu folosiţi aparate electrice personale neomologate!

În campinguri, aprindeţi focurile doar în locuri special amenajate !", se arată în documentul MAI. 

Nu uitați de siguranța automobilului

"În timpul călătoriei cu autoturismul, opriţi numai în locuri special amenajate şi nu lăsaţi uşile autoturismului neasigurate!

Fiţi prudenţi pe drum când vi se solicită ajutorul de către persoane necunoscute!

Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru scurt timp.

Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, bunuri de valoare (bagaje, poşete, obiecte de îmbrăcăminte, casetofoane, aparate foto, video, telefoane mobile etc.). Acestea sunt tentante pentru hoţi.

Parcaţi autoturismul, pe cât posibil, în locuri special amenajate, iluminate corespunzător şi eventual supravegheate", se mai specifică în documentul MAI trimis către DCNews.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy