Magdalena Șerban din Teleorman: Nu aștept nici măcar scuze de la cei care au cutezat să lovească nemeritat

În imagine se află Magdalena Șerban din TELEORMAN
În imagine se află Magdalena Șerban din TELEORMAN

O femeie care poartă același nume cu cel al criminalei de la metrou a fost atacată dur pe Facebook. Magdalena Șerban din Teleorman a povestit că a fost confundată cu femeia din Craiova care a împins-o pe Alina Ciucu la Dristor.

Femeia originară din Teleorman a primit pe profilul ei de Facebook multe injurii și comentarii răutăcioase, din cauza coincidenței de nume cu cel al criminalei din Craiova.

VEZI ȘI: Magdalena Șerban, o "schizofrenică" de la metrou. Ce nu a căutat nimeni pe Google vă va șoca

Apoi, Magdalena Șerban, victimă colaterală, a transmis un mesaj.

VEZI ȘI: Crima de la metrou. Camerele de supraveghere. Supraveghetorii, aspectul esențial neglijat de toți: Inadmisibil

"Pe fondul scandalului generat în Parlamentul României de aleșii noștri pe legile Justiției și a funeraliilor Regelui Mihai, crima de la metroul bucureștean a furnizat zilele acestea un subiect comentat de mulți dintre conaționali.

Personal nu aș fi acordat foarte multă atenție acestei tragice întâmplări, este treaba autorițătilor, analiștilor, psihologilor și psihiatrilor să analizeze sistematic speța. Însă, coincidența numelui meu cu cel al nefericitei de la metrou mi-a adus suficiente injurii care m-au determinat să reacționez. Poate că e firesc ,,să se ridice țara în asemenea situații, dar e nefiresc să devin ținta unei gloate împinse de ură și însetată de sânge nevinovat.

Persoane cu nume reale sau sub false identităti, împinse doar de insticte primare, s-au grăbit să transmită pe adresa mea mesaje neprietenoase, fără o minimă documentare. Dincolo de injurii și abjecții, nu doresc vreo răzbunare, dimpotrivă, rețin doar mâhnirea față de detractorii mei. Este o realitate tristă faptul că, pentru mulți români, noțiunile de bun simț, omenie, educație nu au nicio semnificație.

[citeste si]

Trăim o criză morală fără precedent, trăim vremuri în care românii sunt contra altor români, irosindu-și energia în mesaje și atitudini incărcate de ură. Nu aștept nici măcar scuze de la cei care au cutezat să lovească nemeritat. De departe, cel mai trist pentru mine este faptul că foarte mulți tineri sunt lipsiți de repere. În acest context, vă întreb: Cu cine, cum și când putem redobândi demnitatea poporului român?", a fost mesajul Magdalenei Șerban, femeia confundată cu acea criminală de la metrou.

VEZI ȘI: Alina Ciucu, video cutremurător metrou. "Încercam sa asimilez fiecare mișcare"

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel