Luptă pentru şefia PSD. Şerban Nicolae: De asta am decis să candidez

Senatorul Şerban Nicolae a explicat, la Antena 3, de ce a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD, dar şi ce şanse consideră că are pentru ocuparea acestei funcţii. 

"Ce voi prezenta eu în Congres este o candidatură pozitivă. Nu candidez pentru a sancţiona pe cineva, nu candidez pentru că ceilalţi nu sunt buni şi nici pentru că ar trebui să pedepsesc sau să atrag atenţia sau să critic. Candidez într-un partid în care sunt de la fondarea lui, în care mi-am câştigat în timp propria identitate, de aceea vreau să transmit acel mesaj pe care pesediştii tradiţionali, care sunt mai luptători, mai solidari între ei, să îl simtă ca formă de luptă nu pentru partid, ci pentru binele României", a declarat Şerban Nicolae. 

Ce şanse are Şerban Nicolae la şefia PSD

"Cred că am suficiente şanse încât să candidez. Mă bucur că sunt mulţi candidaţi, asta arată că PSD nu este nici pe departe partidul mort, în declin, dispărut, scos din istorie de tot felul de forţe oculte şi care în niciun caz nu vor binele românilor. Cred că este loc pentru toată lumea. Cred că oamenii care sunt buni într-un loc nu sunt buni în toate locurile şi există un echilibru de echipă şi cred că totul trebuie făcut transparent şi la vedere. Am suficiente argumente să cred că alături de mine sunt mare parte dintre colegi", a mai spus senatorul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel