EXCLUSIV  Luptă pe procente. Mocioalcă: Dacă vin la vot, vom profita. Bătălie până în ultima secundă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Ion Mocioalcă, candidat PSD la alegerile parlamentare în Caraş-Severin, a vorbit despre ce așteptări are la alegerile parlamentare, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Potrivit unui sondaj online DC NEWS, privind intenția la vot în Caraș-Severin, 15% dintre respondenți au răspuns că votează ”alt partid”. Ion Mocioalcă a fost întrebat de jurnalistul Val Vâlcu cum are de gând PSD să atragă acest segment de alegători.

"Se va duce o bătălie în acest sens pentru că 15% înseamnă foarte mult. Dacă ar trebui să vorbim în cifre absolute, 15% în Caraș-Severin din cei prezenți la vot sunt în jur de 15.000 de oameni. Ori dacă acești oameni vin la vot, noi vom încerca să îi atragem pentru că vom profita măcar de dezamăgirea pe care a creat-o PNL și Guvernul Orban, nu numai în județul Caraș-Severin, dar și în țară. Deci este o bătălie pe care o vom duce până în ultima secundă, aproape aș putea să spun până se numără voturile, până duminică seara. Sperăm noi că argumentele noastre sunt mai puternice decât argumentele celorlalți competitori.", a declarat Ion Mocioalcă în interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel