Lună plină Taur, 24 octombrie. Influență uriașă

Luna Plină în Taur de pe data de 24 octombrie are o semnificație importantă.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. Luna Plină va fi în semnul Taurulu. Din punct de vedere astrologic, are o influență puternică ce se va manifesta în perioada următoare. Luna plină din Taur va pune accentul asupra familiei și a legăturilor cu cei dragi. Într-o oarecare măsură, va încetini ritmul, făcându-ne să ne întoarcem către noi înșine.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. De asemenea, evenimentul amintește cât de important este să celebrăm viața cu toate momentele ei, fericite și mai puțin fericite, importante și banale. Luna Plină reprezintă un moment optim pentru a ne bucura de micile plăcerii ale vieții, pentru a cere ceea ce este al nostru, pentru a spune clar și răspicat ceea ce ne dorim.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. Emoțiile vor fi mai puternice în perioada următoare, iar luna plină nu va favoriza exprimarea acestora. Mai mult, este posibil să întâmpinăm dificultăți în a ne exprima emoțiile. Va apărea și o oboseală fizică, vom fi mai lenți decât de obicei și vom resimți mai puternic energia Taurului. 

Lună plină în Taur, 24 octombrie. Luna Plină în Taur va pune accentul pe atașamentul față de cămin, pe întoarcerea către spațiul în care ne simțim în siguranță.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. Pentru îndrăgostiți, la cuplurile care au învățat lecția iertării, evenimentul de pe 24 octombrie va aduce reînnoirea sentimentelor.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. În altă ordine de idei, zodiile de pământ vor învăța, în perioada următoare, că banii nu reprezintă totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel