Lună plină Taur, 24 octombrie. Astrolog: La ce trebuie să fim atenți

Rodica Mitu / 24 oct 2018 / 07:33 Salveaza PDF Comentarii
Lună
Descriere foto: Lună

Dinamică zilei de miercuri, 24 octombrie, este influențată de fenomenul de lună plină care are loc în constelația Taur. 

Lună plină în Taur, 24 octombrie. Deși va fi o zi favorabilă comunicării, ședințelor și călătoriilor, va trebui să ne temperăm din toate punctele de vedere, precizează Ioan Burculeț, astrolog, întrucât rezonanța zilei va evidenția pierderile în planul financiar.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. „O zi agitată și complexă de la primele ore ale dimineții, pe care va trebui să o modelăm după personalitatea noastră și forma de gândire care aduce constructivitatea! Planul sănătății va trebui protejat, pentru că incidența zilei, din punct de vedere astrologic, aduce o încărcătură pentru sistemul nervos central prin aspectul de consum nervos. Mai mult, va trebui să avem grijă de zona gâtului, afecțiunile tiroidei care se pot manifesta astăzi, afecțiunile neurovegetative, inflamația amigdalelor și toată sensibilitatea pentru această zonă a organismului”, scrie astrologul pe blogul său, Constelația Destinului.

Lună plină în Taur, 24 octombrie. În plan sentimental ,comunicarea și toleranță, schimbul de idei și motivarea în cuplu vor aduce echilibrul. Astfel, se vor evita discuțiile cu încărcătură emoțională negativă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25