Lună plină. Ioan Burculeț, astrolog, anunță mișcări de stradă. ȘOC în politică

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, precum şi cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016, a făcut o nouă serie de previziuni.

„Când vine vorba despre fenomenul de lună plină, forma de manifestare pentru intervalul imediat următor, 17 – 29 Noiembrie, pe departe intenția mea de a evidenția cele mai nocive și extreme evenimente posibile. Însă pentru încă o dată doresc să argumentez că forța condesată de acest fenomen pentru ziua de 23 Noiembrie a.c. – momentul de apogeu - va scoate la suprafață o serie de aspecte care nu prea ne avantajează și ne vor pune în fața faptului împlinit dincolo de voința noastră. Incidența fenomenului în sine și formele de manifestare pentru țara noastră, ne vor face să ne confruntăm cu o serie de situații mai puțin plăcute, care prin dinamismul lor și concentrarea forței în Univers, simbolistica ne reflectă o perioadă total atipică pentru țara noastră în care principalele evenimente vor fi nuanțate către tot ceea ce înseamnă: accidentări în masă, evenimente legate de tineri, codurile de intervenție numite roșii de oamenii specializați, ezplozii. Mai mult evenimentele care au directă legătură cu manifestarea accidentărilor care pot fi enunțate în trei categorii: în trafic, domestice și organice – exemplul cel mai concludent fiind nuanțele bolilor cronice, care dau vulnerabilitate! Sistemul nervos central care poate avea de suferit și tulburările respiratorii!

Va trebui să fim atenți la numărul crescut al incidentelor care vor fi date de către un număr mai mare de explozii, incendii, folosirea armelor de foc, împușcăturile accidentale mai mult sau mai puțin, coduri roșii în trafic, elementul foc fiind predominant și mult mai intensificat pentru perioada următoare, în mod deosebit intervalul 17 – 29 Noiembrie.

Referitor la accidentările în masă și problemele care se vor evidenția la acest capitol, dinamismul este provocat de simbolistica planetei Marte și chiar dacă se regăsește în alementul apă, adică formă de manifestare ar trebui să fie mai descrescuta în intensitate, asta nu înseamnă că vom fi feriți. Pentru că ceea ce nu înțeleg oamenii? Este și are legătură cu aspectul care nu poate fi evitat. Cel mai mult descrescut în intesitate, asta da”, precizează astrologul Ioan Burculeț pe blogul Constelația Destinului.

Greve și mișcări de stradă

„Transporturile și transportatorii, indiferent de obiectele de activitate, trenul de suprata sau subteran – metroul – telecomunicațiile, serviciul poștal din România, autoturismele, mijloacele de transport în comun toate vor avea de suferit și implicit greve, mișcări de stradă din aceste sectoare de activitate care erau evidențiate în articolul: "România lui 2019 și ultimul trimestru din 2018 – partea I-a (abordare astrologică)" nuanță prin intesitatea ne pregătesc pentru finalul de an care va fi se pare unul mai "incendiar" decât se așteaptă mulți în general”, conform astrologului.

Cutremure

„Fenomenele meteorologice în continuare se vor propaga în extrema lor formă de manifestare și vor alterna între temperaturile crescute pentru acest interval al anului dar și la polul opus scăderea temperaturilor brusc. Elementul aer va avea de suferit și aici va trebui să se evidențieze practic fenomenele extreme care au că principala formă de manifestare vântul, dar și elementele care vor aduce de la sine un nou val de cutremure pentru țara noastră. Așa cum imediat după fenomenul de luna plină din 24 Octombrie a.c. s-a manifestat la câteva zile mișcarea seismică din 28 Octombrie a.c. ora 3:38' a.m. fenomenul se poate repeta, însă nimeni nu va ști să precizeze amplitudinea mișcării în sine! Nici măcar calculul astrogramei.

O perioadă și un interval pe întreg parcursul lunii Noiembrie care avea să predispuna la blocaj și implicit să evidențieze din nou criză la nivel de identitate pe scala națională în care populația ar putea să fie debusolată de acțiunile factorilor decizionali, dictate de universul în sine.

Plan politic

Raporturile și relațiile cu factori de interes în plan internațional sunt importanți și nemulțumirile acestora față de situația din țară noastră pot duce cu ușurință la schimbări și penalități la adresa României. Iminenta cădere a actualului guvern sunt doar câteva dintre elementele care prin nuanța lor vor determina principalele transformări politice din România. O formă de comunicare la nivel politic care va avea o rezonanță de vehemență și care în intervalul 17 – 29 Noiembrie ca și formă de manifestare va fi vizibil. Pentru că dacă tot vorbim de casa a 3-a atunci se conturează la orizont tot ce are legătură cu mass-media, comunicarea indiferent de mijloacele ei, o firma de telecomunicații care va putea întră în faliment. Sistemul național de energie care va avea de suferit și schimbările la acest capitol vor fi vizibile.

Așadar multitudine vulnerabilităților și formele de exprimare se condeseaza într-o ecuație astrologică pe care vrem nu vrem, o admitem sau nu? Astrologia conferă principalele etape și forme de manifestare înaintea manifestării fenomenului de luna plină din constelația Gemeni, pentru ziua de 23 Noiembrie 2018, ora 7:38 a.m. București!”, își încheie astfel mesajul astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel