EXCLUSIV  Lună Plină în Berbec. Daniela Simulescu: Conflicte, agresivitate și decizii bruște

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Pe 20 octombrie va fi Lună Plină în Berbec. Despre acest subiect, astrologul Daniela Simulescu a realizat o emisiune specială la DCNewsTV.

„Luna Plină din Berbec de pe data de 20 octombrie va dinamita relațiile și parteneriatele. Furia va fi la tot pasul. Toți vom fi oale sub presiune. Doar că nu vom reacționa atunci când avem de-a face cu situații serioase, ci din nimic. Luna va fi în opoziție cu Marte, deci va fi nevoie să gestionăm și frustrările altora, nu doar pe ale noastre. Un lucru este sigur: Luna Plină din 20 octombrie predispune la conflicte, agresivitate și decizii bruște”, a avertizat astrologul Daniela Simulescu.

Urmăriți emisiunea Daniela Simulescu despre Luna Plină la DCNews și DCNewsTV! Va fi difuzată sâmbătă, începând cu ora 10.00. Rămâneți alături de noi!

VIDEO:

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Predicții pentru 2022

„Anul viitor va scoate la iveală multe relații toxice”, susține astrologul Daniela Simulescu. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații, „de cele mai multe ori dureroase”, conform astrologului. „Dacă în momentul acesta, în care citești articolul, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit: vei afla sigur în 2022. Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuință, senzația că nu merită mai mult. Cert este că, în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel