EXCLUSIV  Lună Nouă în Taur. Ele sunt cele mai afectate zodii! ATENȚIE să nu cădeți în capcană

Horoscop
Horoscop

Astrologul Daniela Simulescu a oferit informații importante despre Luna Nouă în Taur de pe 23 aprilie.

Deși Luna Nouă este un moment potrivit pentru începuturi sau pentru intenții, Luna Nouă din Taur de pe 23 aprilie este conjunctă cu Uranus și în careu cu Saturn, „aspecte total nepotrivite pentru a face schimbări majore, pe termen lung", a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

„Harta acestui moment vrea să facem ceva nou, dar nu ceva măreț. E multă incertitudine. E multă instabilitate. Trebuie să ne stabilim obiective mici, să fim practici, pragmatici. Să ne promitem că vom face schimbări mici de la zi la zi, că vom crea obiceiuri, o proprie rutină, care să ne ajute să depășim mai ușor această perioadă, dar și să ne descoperim pasiuni. Nu vă recomand să vă puneți intenții miraculoase. Uranus dă drumul la care nu v-ați fi așteptat. Începeți lucruri mici, învățați ceva", a subliniat Daniela Simulescu.

Cele mai afectate zodii


„Mare rugăminte pentru Taur, Scorpion, Leu, Vărsător. Sunt zodiile cele mai impactate de Luna Nouă. Vor avea senzația că trebuie să facă ceva, că lumea trebuie să se schimbe. Pentru celelalte semne, mai ales pentru cele de foc, ele vor avea foarte multe temeri legate de resursele lor. Aveți nevoie să vă canalizați energia și să nu vă pierdeți în multe direcții.

Pentru nativii din semnele de aer e greu, vor să plece, să facă lucruri, să socializeze. Poate vor descoperi o pasiune. Semnele de apă au nevoie de atașament", a spus Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, emisiune completă despre Luna Nouă în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel