Lună nouă în Fecioară. Schimbări după 9 septembrie

Rodica Mitu / 07 sep 2018 / 20:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Luna nouă din Fecioară, de pe 9 septembrie 2018, se numără printre cele mai importante momente ale toamnei. Unele zodii vor fi puternic influențate.

Semnele zodiacale, unele dintre ele, vor avea parte de noi perspective. Numărul 9 domină ziua în care Luna nouă din Fecioară marchează o nouă dinamică în viața zodiilor. De menționat că numărul 9 simbolizează încheierea unui ciclu. De asemenea, acest număr reprezintă dorințele și șansele. Zodiile vor avea șansa să repare greșelile din trecut, o nouă șansă altfel spus.

Zodiile cele mai influențate

Leii își vor da seama că au greșit, fiind un moment benefic pentru ei prin care pot pune capăt unei situații neplăcute. Fecioarele trebuie să fie extreme de atente cu planurile lor din planul carierei. De asemenea, trebuie să simplifice proiectele care sunt complicate. Gemenii vor analiza mai bine planurile de viitor și vor afla ce așteaptă de la viață.

După 9 septembrie, energia Lunii noi va fi benefică în carieră, dar și dragoste pentru zodii.

Amintim că, în luna august, au avut loc două fenomene, de asemenea, cu o o influență puternică asupra oamenilor. Acestea au fost fenomenul de Lună Nouă, însoțit de o eclipsă parțială de Soare.

Lună Nouă 11 august 2018

Iată ce spunea, atunci, astrologul Daniela Simulescu: „Azi este Lună Nouă, deci o zi numai bună de intenții. Și doar atât vă mai spun. Între 08 noiembrie 2018 - 03 decembrie 2019, Jupiter va tranzita felia Săgetătorului. Jupiter este considerat Marele Benefic, planeta care oferă expansiune, oportunitate, dezvoltare, lărgirea orizontului, amplificare, înțelepciune, posibilități. Săgetătorul este semnul străinătății, călătoriei, mutării în altă țară, a înstrăinării, a studiilor înalte, a idealurilor. Iar Jupiter se simte cel mai bine în semnul Săgetătorului. Concluzia o trageți voi singuri".

Eclipsă 11 august 2018

„Cu Soare, Luna, Mercur și Nodul Nod (încă) în Leu, faceți bine și înnoiți-vă, răsfățați-vă sau faceți cadouri celor dragi. Nu recomand cheltuirea unor sume mari de bani. Cumpărați-vă ceva care să vă poarte cu gândul spre ceva nou în viață, spre o schimbare benefică. Ceva simbolic. Iar dacă luați daruri persoanelor apropiate, gândiți-vă bine și la cum va fi împachetarea. Jupiter va fi în careu cu toate planetele din Leu și acest aspect cere puțină laudă, extravaganță și fudulie, dacă se poate. Adică, ți-am luat un cadou, dar nu orice și uite și tu ce ambalaj are. Spor la shopping și răsfățat!", transmisese astrologul în mediul online în acea perioadă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27