Lună Nouă. Astrolog: Ele sunt zodiile avantajate

Efectele fenomenului de Lună Nouă de pe 7 noiembrie vor fi resimțite în aceste zile, susține astrologul Ioan Burculeț.

„Chiar dacă fenomenul de Lună Nouă s-a consumat în ziua de 7 Noiembrie 2018, efectele vor fi resimțite la un nivel mult mai crescut în următoarele zile pentru aproximativ o săptămână. Intervalul 8 – 14 noiembrie va fi caracterizat prin dorința unei schimbări la nivel de proprie personalitate și se va reflecta în acțiunile noastre din tot acest interval. Conștientizarea propriei identități, valori și aspirații ne va pune față în față cu noi înșine și fiecare va culege roadele experiențelor, trăirilor, modului de percepere și simțire a tot ceea ce este palpabil în jurul nostru. Evenimente în plină desfășurare care vor avea un dinamism accentuat. Intuiția ne va ajuta la tot ceea ce numim transformare, dinamică, formă de manifestare și dorință de evoluție. O etapă care prin nuanța ei va aduce acea stare de spirit în care vom conștientiza vulnerabilitățile, aspectele dinamice și punctele forte! Va trebui doar să ne ascultăm intuiția și vom cunoaște în ce direcție ne îndreptăm”, precizează Ioan Burculeț pe blogul său Constelația Destinului.

„Un alt aspect benefic constă în reconfigurarea priorităților noastre. Evenimentele de viață și ideile. Interesul față de spiritualitate așa cum o va transpune fiecare nativ în planul său existențial, atașamentul față de cămin și familie, valorile tradiționale, rememorarile din trecut vor fi doar unele dintre direcțiile la care gândurile noastre vor accede. Prioritățile vor fi legate de evoluția noastră pe toate planurile, astfel încât orgoliile nu vor fi prezente în această ecuație de reconfigurare.
Maturitatea, responsabilitatea, focusarea într-un singur punct și direcție ca formă și conținut își vor găsi normalitatea și profunzimea, astfel încât și gândurile noastre pot fi transformate cu ușurință și insertate în acțiunile cotidiene, fie că aducem în discuție sectorul profesional, personal, sentimental, acțiunile financiare și starea noastră de sănătate”, precizează astrologul.

Cine e avantajat

Potrivit acestuia, „cele mai avantajate vor fi semnele de apă Rac, Scorpion și Rac, evident persoanele care se regăsesc cu ascendentul în aceste constelații. Pentru semnele de aer Gemeni, Balanță și Vărsător, aici ecuația va fi mai estompată, însă asta nu înseamnă că nu vor fi găsite soluții, doar că în cazul acesta va trebui ca susținerea să vină din partea nativilor și reprezentanții acestora. Zodiile de pământ Taur, Fecioară și Capricorn vor fi privilegiate în contextul în care acțiunile lor nu vor avea întreruperi și se vor focusa în planuri și ecuații pragmatice de realizare. Un nivel de evoluție echilibrat va fi recunoscut și în contextul zodiilor de foc Berbec, Leu și Săgetător care își vor mai tempera din orgolii și egocentrism, datorită efectului de Lună Nouă în constelația Scorpion, locul de manifestare”.

Axa Nodurilor Lunare, schimbată

„Odată cu acest fenomen în plină manifestare s-au schimbat axa Nodurilor Lunare în constelațiile Rac – Capricorn; adică dorința de reconfigurare față de trăirile emoționale, casa, căminul, familia și toți membrii ei care contrastează cu situația de moment și interesul pentru bunurile materiale, finanțe, rambursări și dorința menținerii unui echilibru material. Lecția emoțiilor și stărilor afectivo emoționale, la capătul opus reconfigurarea materială care va trebui să conțînă nuanțe de echilibru”, precizează Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel