Lună nouă, 9 septembrie 2018. Semnificația zilei. De ce e un moment important

Rodica Mitu / 09 sep 2018 / 12:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Luna nouă din Fecioară, de pe data de 9 septembrie 2018, este un fenomen astral ce aduce schimbări importante pentru unele zodii.

Lună nouă, 9 septembrie 2018. Energia acestei Luni Noi este intensificată de momentul în care are loc, moment important din punct de vedere numerologic. Numărul 9 domină ziua în care Luna Nouă din Fecioară marchează o nouă dinamică în viața zodiilor.

Lună nouă, 9 septembrie 2018. 9 septembrie este a 9 a zi din luna a 9 a. În studiul numerologic, acest număr este unul al prosperității și al recompenselor. Este asociat cu situațiile în care o persoană culege roadele după un efort prelungit. 

Lună nouă, 9 septembrie 2018. Simbolizează încheierea unui ciclu. De aceea este un moment oportun pentru noi proiecte. De asemenea, este un moment prielnic pentru a răspunde la următoarea întrebare: Cum vei folosi ceea ce ai construit până acum? Luna Nouă în Fecioară își dorește să fii concentrat pe muncă.

Lună nouă, 9 septembrie 2018. Leii își vor da seama că au greșit, fiind un moment benefic pentru ei prin care pot pune capăt unei situații neplăcute. Fecioarele trebuie să fie extreme de atente cu planurile lor din planul carierei. De asemenea, trebuie să simplifice proiectele care sunt complicate. Gemenii vor analiza mai bine planurile de viitor și vor afla ce așteaptă de la viață.

Lună nouă, 9 septembrie 2018. După 9 septembrie, energia Lunii noi va fi benefică în carieră, dar și dragoste pentru zodii.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27