Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Astrolog: Luați o decizie care să vă salveze

Rodica Mitu / 07 noi 2018 / 07:37 Salveaza PDF Comentarii
Lună
Descriere foto: Lună

Luna Nouă în Scorpion de pe 7 noiembrie este un eveniment astrologic cu un impact puternic asupra zodiilor.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. „Miercuri, 07 noiembrie, în jurul orei 18.00, este acel moment din an când avem Lună Nouă în Scorpion. Adică Soarele și Luna sunt în același grad, din același semn. Cu toții știm, energia scorpionicească este cea mai intensă, puternică, profundă, dornică de control absolut. Dar, în același timp, cei care au marcaj scorpionicesc în hartă au și cel mai ridicat prag al durerii și al suferinței. Adică le place să moară și să reînvie, să se chinuie pe ei și pe ceilalți, să își testeze limitele permanent. Mă rog, nu cred că o fac conștient. Ci pur și simplu. Așa există ei. Mi-a spus mie odată un înțelept că erou este cel care se salvează înainte ca nava să se scufunde. Cum mâine (n.r. astăzi), în afară de Soare (conștient) și Luna (emoții), mai este și Jupiter (oportunitățile) în Scorpion (ce-i drept la ultimul grad, că de pe 08 noiembrie intră în Săgetător), rezultă că avem de-a face cu ultima barcă de salvare din dotare. Suferim, plângem, ne chinuim, dar parcă e bine să mai și trăim. Venus este încă în retrogradare, deci mulți dintre voi se vor confrunta cu adevărate zbuciumuri amoroase. Dați-vă seama cât mai sunteți capabili să duceți și luați o decizie. Care să vă salveze. Toată lumea iubește eroii”, a scris astrologul Daniela Simulescu în mediul online.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. BERBEC - Luna Nouă în Scorpion ar putea scoate la iveală mai multe nereguli ce pun în pericol un demers ce ar trebui să vă fie favorabil.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. TAUR - Luna Nouă aduce cu sine tulburarea relațiilor dintre soți.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. GEMENI -  Vă confruntați cu stări neplăcute. 

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. RAC - Experimentați stări de spirit intense. Luna Nouă ar putea marca sfârșitul unei etape.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. LEU - Stresul familial se accentuează.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. FECIOARĂ - Luna Nouă afectează puternic sectorul comunicării.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. BALANȚĂ - Acest aspect al Lunii Noi aduce cu sine situații neplăcute din punct de vedere financiar sau doar alarmante și ar putea scoate la iveală adevăruri inconvenabile.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. SCORPION - Luna Nouă încheie o etapă și deschide alta.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. SĂGETĂTOR - Luna Nouă vine cu amintiri din trecut, inundându-vă gândurile cu regrete.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. CAPRICORN - Contextul astral influențează relațiile de prietenie sau sentimentele care vă leagă de unele persoane ce vă pot trăda.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. VĂRSĂTOR - Luna Nouă influențează, în cazul vostru, sectorul carierei.  

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. PEȘTI - Acest moment este menit să vă determine să vă analizați atașamentele care vă încurcă.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Miercuri, 7 noiembrie, „putem demara noi începuturi, planuri și proiecte în care implicarea să fie maximală. Fenomenul de Lună Nouă în constelația Scorpion predispune la acest aspect important. Orice început va fi promițător și, dacă vom avea continuitatea necesară, ajungem în cele din urmă la realizare", conform astrologului Ioan Burculeț. „Trebuie să avem în vedere după ora prânzului la tendința de a fi autoritari cu persoanele din jurul nostru care poate fi exteriorizată. Faptul că nu vom tolera autoritatea sau că ne vom pierde cu firea din cauza unor greșeli din trecut care pot veni aici și acum în prezent ca formă de manifestare, pot cauza acel stres de care nu avem nevoie pe întreg parcursul zilei. Aspectele comunicării pe toate planurile pot avea de suferit dacă nu ne vom tempera din punct de vedere emoțional, astfel încât putem să ne focusăm și să direcționăm greșit potențialul nostru!", precizează acesta.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. „Faptul că tranzitul Nodului Nord în constelația Capricorn este vizibil va coincide cu formele de manifestare din planul financiar. Pentru acest sector de activitate va trebui să luăm în calcul un echilibru în achiziții, cheltuieli și gestionarea nuanțelor care au directă legătură cu bunurile materiale, posesiunile, și acțiunile noastre care vizează investițiile!", potrivit astrologului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23