Lună Nouă, 6 martie 2019. Uranus se mută în Taur. Astrolog: V-a speriat pe mulți

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Luna Nouă în Pești va avea loc pe 6 martie. Tot atunci, Uranus va intra în zodia Taur.

„Ne pregătim de o Lună Nouă și Mercur retrograd în Pești. Zile nemaipomenite să ne testăm credința: cea religioasă, în oameni, în ceva sau în noi", a scris astrologul Daniela Simulescu pe contul ei de Facebook. Faptul că Luna Nouă va avea loc în semnul Peștilor va activa anumite calități, printre aceastea numărându-se spiritualitatea, creativitatea sau imaginația și ne va accentua în același timp puterile intuiției.

„Din data de 6 martie, Uranus (instabilitatea) se mută în Taur până în 2025. Ducă-se! Și îi va zăpăci serios pe nativii acestui semn, dar și pe cei ai semnului opus, pe Scorpioni. Și dacă Uranus se simțea cât de cât bine în Berbec (la fel de rebel), unde nu a făcut așa mari ravagii, nu pot să promit același lucru și pentru următorii ani, când va distruge tot confortul/rezistența la schimbare a celor cu marcaj de Taur și Scorpion", a precizat Daniela Simulescu.

„Schimbarea nu înseamnă neapărat ceva rău”

Ulterior, astrologul a revenit cu noi precizări: „Postarea despre ieșirea lui Uranus din Berbec și tranzitul prin Taur în următorii șapte ani v-a speriat pe mulți dintre voi. Ați reacționat de parcă aș fi anunțat că vine apocalipsa în viața voastră. Quod erat demonstrandum: cei cu marcaj de Taur și Scorpion sunt panicați/speriați/îngroziți de schimbare. Tremură din toate încheieturile atunci când se gândesc la faptul că stabilitatea/confortul/siguranța le este amenințată. Uranus este cel mai spontan scenarist, vă puteți gândi la o mie de scenarii, exact pe acelea nu vi le va oferi. Iar schimbarea nu înseamnă neapărat ceva rău”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel