EXCLUSIV  Lună Nouă, 5 mai 2019. Zodiile afectate. Astrolog: Gândiți-vă la acest lucru

Luna Nouă din Taur va avea loc pe 5 mai 2019, la ora 1.45. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a făcut o serie de precizări importante legate de acest subiect și nu numai.

Lună Nouă în Taur, 5 mai 2019

Potrivit astrologului DCNews, zodiile cu impact cel mai mare sunt Taurii, Scorpionii, Leii și Vărsătorii. „Luna Nouă ne va da puțin peste cap. Câd vorbim despre Taur, vorbim în primul rând despre bani, resurse, sărăcie, bogăție, lux, fonduri, posesivitate. Având Lună Nouă în Taur, fiecare dintre noi, indiferent de semnul zodiacal, va avea un moment în care va dori să o ia de la început, dintr-un punct de vedere financiar, fie că este vorba de salariu, colaborări, datorii.

Luna Nouă va avea ascendentul în Capricorn. Atenție: planurile pe care le veți începe în preajma Lunii Noi vor fi de lungă durată. Gândiți-vă să vă fie bine, să vă placă, să nu apară probleme. Dacă vreți să începeți o colaborare, gândiți-vă foarte bine și aveți mare grijă", a spus Daniela Simulescu.

Lună Nouă, previziuni pentru zodii

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. BERBEC – Vor apărea alte resurse, idei, proiecte. Unele dispar, dar apar altele. O perioadă importantă pentru planuri.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. TAUR – Să cheltuie bani pentru ei, să le dea mai multă încredere. Un nou look, o tunsoare.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. GEMENI – Vor avea niște pierderi. Orice bănuț pierdut... Nu e ceva grav. Se vor enerva, certa. Vor avea niște zile mai neplăcute, dar își vor reveni.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. RAC – Luna Nouă are legătură cu Casa 11, prieteni, grupuri, anturaj. Vor apărea planuri în care vor trebui să se implice și să cheltuie bani. Se vor trezi că nu mai au atât de mulți bani. Dar pot veni oameni care să vă ofere resurse pentru planurile voastre.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. LEU – Veți primi bani de la persoane importante din viața dumneavoastră ori veți dori un job mai bun. Să-și facă un plan, jobul vine acționând, ieșind în lume.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. FECIOARĂ – Să cheltuie bani pentru a învăța ceva. Nu e un moment să primească bani, ci să dea.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. BALANȚĂ – Veți avea de-a face cu banii partenerului. Vă dați seama că nu v-ați ținut de unele planuri.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. SCORPION – Dacă vor începe o relație, vor trebui să impresioneze. Pierd mai mulți bani decât s-ar fi așteptat. Partea financiară depinde zilele acestea de cum funcționează relația.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. SĂGETĂTOR – Vă poate ajuta Luna Nouă să găsiți resurse. Nu știți de unde apare specialistul pe care îl așteptați de foarte mult și vă ajută să vă vindecați.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. CAPRICORN – Trebuie să cheltuiți mai mulți bani cu copiii.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. VĂRSĂTOR – Bani pentru familie, casă. Sunt venituri în plus, dar se vor duce în zona aceasta. Nu o să simțiți că pierdeți bani.

LUNĂ NOUĂ în Taur, 5 mai 2019. PEȘTI – Drumuri scurte, acte, aveți de plătit impozite. Se strâng cheltuielile. Să vă faceți un plan pe lungă durată.

LUNĂ NOUĂ - DANIELA SIMULESCU, emisiune DCNEWS

Lilith sau Luna Neagră, în Pești până pe 27 ianuarie 2020

În altă ordine de idei, Lilith sau Luna Neagră a intrat în Pești, unde va sta până pe 27 ianuarie 2020. „Astăzi, Lilith sau Luna Neagră a intrat în Pești și va sta aici până pe 27 ianuarie 2020, când va intra pentru nouă luni în Berbec. Da, da, da, știu. Toată lumea se îngrozește de Lilith. Și asta pentru că niște misogini au apucat să îi scrie povestea. În mitologie, Lilith a fost prima femeie a lui Adam, înaintea Evei, o femeie egală lui, adică independentă și autonomă. Se hrănea și se apăra singură. Și pentru că Adam nu a reușit să o supună, Universul (aka scriitorii misogini) i-au oferit-o pe Eva să își facă o familie, un rost cu ea. Și astfel, Lilith și-a văzut de viață în continuare: adică să fie femeia amazoană. Dar Adam a rămas întotdeauna obsedat de ea.

În astrologie, Lilith este un punct virtual dat de orbită lunii, opus unui alt punct, denumit Priap. Lilith reprezintă obsesia majoră, iar Priap este trauma de care fugim din tot sufletul. Cu Lilith în Pești, până la începutul anului viitor, vom vrea să renunțăm la tot ce ne ține pe loc, să evadăm, să fugim. Dar Priap în Fecioară ne va zice că vom face asta doar dacă facem curățenie, la propriu și la figurat, în viața noastră.

Și până la urmă nimic nu este întâmplător. Ce avem noi în mai și în noiembrie 2019? Da, alegeri. Și noi vrem să ne lipsim de ce nu ne face bine. Deci să trecem la curățenie!", a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel