EXCLUSIV  Lună Nouă, 3 iunie 2019. Astrograma momentului: Mare grijă la ce spuneți

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Luna Nouă din Gemeni de luni, 3 iunie, se produce la ora 13.02. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a făcut o serie de precizări despre acest subiect.

„Lună Nouă reprezintă acel moment în care Soarele și Luna sunt conjuncte la același grad într-un semn. De data aceasta, Soarele e în Gemeni, iar Luna tot în Gemeni. Luna Nouă reprezintă un moment de început, de setat intenții, de proiecții. Putem să ne cumpărăm ceva nou, putem să schimbăm ceva. Gemenii sunt cu comunicarea, cu schimbul de experiență, scris, vorbit, tot ceea ce înseamnă agitație, informație, curiozitate, flexibilitate", a spus Daniela Simulescu la DCNews.

„E foarte important ce zicem, ce comunicăm, ce scriem, ce informații acumulăm azi", a zis astrologul, adăugând ulterior. „Uitându-mă la astrograma momentului, avem un ascendent în Fecioară. Ne face să fim mai aplicați, mai atenți, mai așezați. Depinde mult ceea ce spunem acum. Luna Nouă e pe Casa 10, e locul unde de ne dorim să ajungem. Tot ce învățăm zilele acestea ne aranjează, dă altă valență viitorului. Mare grijă cum vorbiți cu persoanele de lângă voi, cu oricine pe stradă. În funcție de fiecare, poate ieși ceva mai bun sau mai puțin bun".

Luna Nouă în Gemeni, 3 iunie. Daniela Simulescu, schimbări majore 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel