Lukaşenko, cadou inedit pentru Putin

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Preşedintele Belarus, Aleksandr Lukaşenko, i-a dăruit omologului său rus Vladimir Putin patru saci de cartofi, a informat duminică purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei de la Minsk, Natalia Eismont, transmite EFE.

Cartofi autentici, de maximă calitate. Şi este adevărat că provin din grădina de legume a preşedintelui. În acest an am avut o recoltă bună, a anunţat Natalia Eismont la televiziunea belarusă. Fiecare sac conţine diferite soiuri de cartofi, unele recomandate pentru fiert, altele pentru a fi transformate în piure, unele pentru cuptor şi altele pentru prăjit. Se pare că Lukaşenko l-a întrebat pe Putin ce şi-ar dori de Anul Nou şi liderul de la Kremlin i-ar fi spus că doreşte mostre din cele mai bune soiuri de cartof din Belarus.

I-a arătat cadoul la televizor

În imaginile prezentate de televiziunea belarusă se poate vedea cum Lukaşenko îi arată sacii de cartofi omologului său rus, într-una dintre sălile luxoase ale Kremlinului. Lukaşenko, care înainte de a ajunge preşedinte al Belarus, în 1994, a fost director al unei cooperative agricole de producţie, apare an de an la televiziune culegând cartofi din grădina proprie. 

VEZI ȘI:

Câți cartofi prăjiţi la porție? Asta e limita. Riscurile la care te expui

DIETA cu cartofi și iaurt. Rezultate rapide


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel