Ludovic Orban, angajat la o firmă de construcții. Mircea Badea, așteptări de la DNA, ca-n dosarul Șova - Ponta

Mircea Badea
Mircea Badea

Ludovic Orban, președintele PNL, a dezvăluit că este angajat pe funcția de consilier inginer construcții și că muncește cu jumătate de normă la o firmă din domeniu, salariu din care trăiește. 

”Să vedem Orban chiar muncește la firma din Mureș. Muncește dl Ludovic Orban astea patru ore pe zi? E un contract fictiv sau chiar prestează. Păi prestează pe funcția de consilier inginer construcții. Deci cum era Ponta consilier pentru Șova, așa e Orban consilier pentru o firmă de construcții. Eu mă aștept de la procurorii DNA să înceapă investigații, ca să nu fie dublă măsură.” a subliniat Mircea Badea, care a vorbit despre ancheta în dosarul Ponta - Șova, dosar în care procurorii DNA au cerut închisoare pentru fostul premier: ”Procurorii DNA au solicitat condamnarea lui Victor Ponta pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani și o pedeapsă complementară în cazul acesteia. Dar ce s-a întâmplat? Procurorii îl acuză pe Victor Ponta că-n perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, prin cabinetul său de avocat a obținut de la societatea civilă de avocați Șova și Asociații niște bani pentru activități care figurează în acte, dar care nu ar fi fost efectuate”. 

[citeste si]

”Atunci cred că procurorii DNA se duc la dl Orban și la societatea de construcții din Mureș să vadă dacă prestează.” a mai spus realizatorul ”În Gura Presei”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel