Liberalii critică Pro România: Ce naşte din pisică şoareci mănâncă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, că nu a înţeles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminică. Nemulţumit de sprijinul pe care Pro România l-a dat social-democraţilor pentru desemnarea noului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, Orban a spus că 'ce naşte din pisică şoareci mănâncă'.

"Ce naşte din pisică şoareci mănâncă. De fapt, Ponta are un PSD mai mic, care va reveni la PSD şi care oricând este dispus să facă înţelegeri cu PSD. Să-l susţii pe candidatul PSD (n.r.- pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor) arată că nu au înţeles nimic. Totuşi au trecut pragul, aşa greu, au luat aproape 7%. Domnule, oamenii care i-au votat i-au votat nu pentru că iubesc PSD şi pentru că vor ca Ponta să sprijine PSD în Parlament. I-au votat cu speranţa că ăştia vor fi alături de noi să îi dăm jos pe PSD-işti", a afirmat Orban.

Liderul liberal spune că Ponta a susţinut candidatul social-democrat la preşedinţia Camerei Deputaţilor în schimbul acceptării de către PSD a constituirii unui grup parlamentar al Pro România. Orban a adăugat însă că speră ca partidul lui Ponta să susţină moţiunea de cenzură pe care PNL o va iniţia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel