Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Lucian Bolcaș a murit

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Marele avocat Lucian Bolcaș a murit.

S-a stins din viață maestrul Lucian Bolcaș. Informația a fost dată în exclusivitate de România TV. Lucian Bolcaș a murit la vârsta de 78 ani. Avocatul își dedicase mai bine de jumătate de secol avocaturii.

Lucian Bolcaş, despre cel mai mare regret

 

Când a împlinit 77 ani, Lucian Bolcaş a vorbit şi despre cel mai mare regret pe care îl avea.

"Este la fel de greu să vorbeşti despre regrete. Întotdeauna, pe parcursul unui drum, ai succese, ai împliniri, dar în acelaşi timp ai şi eşecuri. Mi s-a întâmplat ca idei propuse de mine să nu fie concretizate, să fie combătute până la înlăturarea lor. În viaţă mi-am dorit întotdeauna, pentru mine, dar și pentru ceilalţi anumite lucruri. Totdeauna m-am resemnat, m-am mulţumit cu ceea ce am reuşit să obţin prin propriile mele eforturi, nu prin alte mijloace. Cel mai mare regret în cariera mea a fost şi este că nu am putut să cuprind atâta bogăţie de idei câte se strâng în această minunată profesie.

Am fost surprins şi plăcut şi neplăcut, dar poate asta este şi construcţia mea psihică, nu am avut şocuri", a mai spus Lucian Bolcaş pentru DC News.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Lucian Bolcaș a murit. Lucruri neștiute despre celebrul avocat: Nu cred că am vreun regret. Poate că am irosit mult timp când aș fi putut să fac mai multe, dar acum e prea târziu

 

Cum a decis să devină avocat

 

Nu-i o întâmplare că a decis să fie avocat. Străbunicul său a fost judecător, la fel și bunicul, în timp ce tatăl lui a fost cadru didactic la Facultatea de Drept. În plus, majoritatea rudelor colaterale au fost jurişti. A crescut în această atmosferă, lucru care l-a ținut aproape de iubirea pentru dreptate.

VEZI ȘI: Lucian Bolcaș a murit. Val Vâlcu: Remarc un lucru

 

Lucian Bolcaș avea o poveste de viață pe care puțini oameni o cunosc

 

Unchiul său, avocat dr. Nicolaie Bolcaş, a fost îngropat de viu în noaptea de Vinerea mare 1919 de trupele ungureşti în comuna Lunca (Beiuş), pentru că a participat la mişcarea de rezistenţă românească împotriva ocupanţilor. Locuitorii zonei îi cinstesc memoria de martir al neamului în fiecare an. Maestrul trăia cu o întrebare dureroasă în suflet: cum poate pământul României să aibă îngropaţi nu numai morții, ci și vii?

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25