Lovitură dură pentru Prinţul Harry și Meghan Markle. Regele Charles le-ar fi retras acest drept. "Înştiinţare de evacuare"

Lovitură dură pentru Prinţul Harry și Meghan Markle. Regele Charles le-ar fi retras acest drept. "Înştiinţare de evacuare" / Foto: Instagram thesussex
Lovitură dură pentru Prinţul Harry și Meghan Markle. Regele Charles le-ar fi retras acest drept. "Înştiinţare de evacuare" / Foto: Instagram thesussex

Regele Charles al III-lea reacționează dur după apariția cărții de memorii a Prințului Harry. Află în articol cum l-a "pedepsit".

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, ar fi rămas fără reşedinţă în Marea Britanie, după ce regele Charles al III-lea le-ar fi retras dreptul de a locui la Frogmore Cottage, transmite Agerpres. Decizia Regelui ar veni după publicarea unei cărţi de memorii de către prinţul Harry în care acesta face o serie de acuzaţii la adresa Familiei Regale britanice, informează miercuri presa britanică, relatează AFP.

VEZI ȘI: După Prințul Harry, și Andrew amenință că va scrie o carte de memorii. Vrea să dezvăluie cele mai întunecate secrete ale Familiei Regale. "A suferit destul și îi va face pe alții să sufere"

Publicaţiile The Sun şi The Telegraph relatează că Palatul Buckingham a trimis o "înştiinţare de evacuare" cuplului, care a părăsit Marea Britanie în 2020 şi, de atunci, a lansat numeroase critici la adresa casei regale britanice.

Frogmore Cottage, o reşedinţă cu 5 dormitoare lângă Castelul Windsor din vestul Londrei, le-a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de către regina Elisabeta a II-a în 2018 drept cadou de nuntă.

VEZI ȘI: Singurul lucru fără de care membrii Familiei Regale a Marii Britanii nu călătoresc niciodată

Harry și Meghan, lucrări de renovare de 2 milioane de euro



Lucrările de renovare realizate de cuplu, în valoare de peste 2 milioane de euro, au şocat opinia publică, iar prinţul Harry a fost nevoit să înapoieze suma coroanei britanice după mutarea sa, alături de Meghan Markle, în Statele Unite.

Potrivit The Sun, Regele Charles nu le-ar fi propus lui Harry şi Meghan o nouă reşedinţă, privându-i astfel de orice locuinţă regală în timpul rarelor lor călătorii în Regatul Unit.

Decizia riscă să agraveze tensiunile din rândul casei regale britanice, în condiţiile în care cuplul contestă deja în justiţie retragerea protecţiei lor speciale asigurate de poliţie.

Potrivit The Sun, Regele Charles i-ar fi cerut Prinţului Andrew să se mute la Frogmore Cottage pentru a reduce cheltuielile stilului de viaţă al fratelui său mai mic, care locuieşte în prezent la Royal Lodge, o luxoasă proprietate din Windsor.

VEZI ȘI: Planul Regelui Charles al III-lea pentru Prințul Harry. "Există multă răni. Discuțiile ar putea avea loc în următoarele câteva săptămâni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel