Love Story, Tortul Anului 2019. Este dietetic

Astăzi a început cea de-a XI-a ediție a celei mai mari expoziții dedicate tendințelor și tehnologiilor din panificație, cofetărie și HoReCa – GastroPan 2019. 

Pe lângă atracțiile permanente, show-urile culinare și de coacere, tehnologiile, produsele și soluțiile prezentate la standurile expozanților, atenția publicului a fost atrasă în prima zi a evenimentului de torturile și lucrările artistice prezentate în cadrul Concursului de cofetărie din GastroPan 2019.

Momentul zilei a fost decernarea trofeului Tortul Anului 2019, iar cel mai bun tort s-a dovedit a fi tortul numit Love story, creat de Geambazu Domnica din Constanța. 

Vezi și: Loto. Loto 6/49, numerele câștigătoare de joi, 28 martie, 2019

Tortul Anului 2019 este dietetic 


Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2019 concurenții au fost provocați să dezvolte un tort dietetic, inovativ cu o denumire originală tematica categoriei fiind: Torturile dietetice. Cel mai bun tort dietetic a fost creat de Geambazu Domnica și are blat din făină de ovăz, zahăr de stevie, lapte de quinoa BIO, semințe de in și pudră naturală de maca, precum și mousseuri din rodie, brânză dietetică, soc, morcov și țelină. 

Vezi și: 

Hectare de pădure, distruse de incendiile de vegetație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel