Locul unde fumatul putea fi permis. Maticiuc: Aleși mai speriați ca ăștia n-am văzut de când sunt

FOTO: http://codinmaticiuc.ro/
FOTO: http://codinmaticiuc.ro/

Viața în cluburi - după ce Legea antifumat a intrat în vigoare - parcă nu mai este la fel.

După ce am citit un text al lui Codin Maticiuc vizavi de această lege, l-am întrebat cum se împacă distracția din localuri cu lipsa tutunului. Autorul cărții "Consumatorul de suflete" a povestit, contactat de DC News, în câteva cuvinte, despre atmofera din cluburi odată cu intrarea în vigoarea a Legii antifumat.

Singurul loc unde putea fi lăsat fumatul

"Normal că este mai tristă atmosfera și cred că este tocmai locul unde puteau să lase fumatul. Locuri fără mâncare, locuri de noapte și unde cei mai îndârjiți consumatori merg de două ori pe săptămână. Cât sa dăuneze fumatul pasiv în condițiile astea? Legea va rămâne așa în mare și va fi respectată tot într-o mare proporție", ne-a zis Codin Maticiuc.

'Aleși mai speriați ca ăștia n-am văzut de când sunt'

Într-un text care merită citit în întregime, Codin Maticiuc a vorbit și despre aleșii noștri în contextul Legii antifumat.

"Vreau o țară ca afară, dar să se fumeze înăuntru. Recunosc, şi?!? Păi bravo, mă, aţi început cu fumatul? Mai făceați si voi 2-3 spitale şi o autostradă şi apoi negociam. Voi ne "rezolvaţi" întâi cu astea ușoare? Păi bravo, măăăă... Hai că mai sunt d'astea americane 100%: în California nu se servește nicăieri alcool după ora 1. LA-ul se-nchide la 2. Efectiv. Prin lege nu e deschis nimic după 2AM. La New York după 4. Păi hai să reglementăm şi orele de ieșit, şi ora până la care se vinde alcool. Păi bravo, mă, o să fie mai multă lume-n stradă ca la răscoală şi tot aşa, cu furci si torțe!", a scris Codin Maticiuc pe blogul său.

[citeste si]

"Băi, cu nefumatul în restaurante sunt de acord. Nu poa' să mănânce omu' şi lângă, doi jegoşi ca mine să-şi aprindă doi buşteni aduși din Cuba sau Dominicană. Corect. Dar la club? La Fratelli, Boa, Bamboo? 20 de metri înălțime şi sisteme de aerisire performante? Nu se simțea nimic. (...) Aleși mai speriați ca ăștia n-am văzut de când sunt", a mai scris "Consumatorul de suflete".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel