EXCLUSIV  Locul SUPERB pe care nu trebuie să-l ratezi. Se poate și în România! Horia Teodorescu dezvăluie următorul pas

Foto: Horia Teodorescu / Facebook
Foto: Horia Teodorescu / Facebook

Ai fost aici până acum?

Plimbările cu barca, excursiile în Delta Dunării sau pescuitul fac din județul Tulcea un paradis. Însă acest loc are mult mai multe de oferit, după cum ne explică Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Rezervația Biosferei Delta Dunării este cel mai cunoscut obiectiv turistic din județ și printre cele mai cunoscute din Europa, prin prisma peisajelor spectaculoase. Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a vorbit, în interviul acordat DCNews, și despre alte obiective de interes turistic.

„Am o vorbă: Tulcea, pentru România, are perla coroanei, perla coroanei fiind Delta Dunării. Chiar mă gândeam zilele trecute că mulți din județul Tulcea au destinație directă Delta Dunării, deși județul oferă și alte posibilități. Pe lângă Delta Dunării și litoralul aferent, județul Tulcea are Munții Măcinului, parc național, mânăstiri, cetăți, vestigii arheologice superbe, Muzeul de Etnografie, acvariu. Sunt multe locuri de vizitat în Tulcea”, a spus Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

„Anul acesta, au venit mai puțini străini din cauza pandemiei. Anul trecut, însă, am avut 187 de nave de croazieră care au acostat la Tulcea. Un număr important, dar nu atât cât ne-am dori noi. Ca și turism vorbesc, cred că ar trebui să ne organizăm mai bine pentru a oferi turiștilor oportunități și facilități de mișcare și de a vizita anumite obiective, nu doar din Delta Dunării, poate să ne îndreptăm și către zona Constanței, în zona muzeelor și a monumentelor istorice”, a explicat Horia Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel