Loc unic în România: Bungalouri pe Dunăre. Primul sat lacustru din țară

O nouă destinație de vacanță prinde contur în România. Una spectaculos de frumoasă. Face parte dintr-un proiect cu fonduri europene, numit "Dreptul la Dunăre".

Turiștii care vor ajunge din 2016 pe Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, vor putea petrece vacanță de vis. Se vor putea caza în căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării.

Treizeci de căsuțe vor fi construite în localitatea Berzasca din judeţul Caraş-Severin. Proiectul aparține unui investitor privat, este realizat cu fonduri europene, iar valoarea sa se ridică la 1,8 milioane de lei. Presupune realizarea primului sat lacustru din România. Satul va fi format din două insule, Egreta și Pelicanul. Fiecare va avea câte 15 bungalouri. Căsuțele vor fi legate prin pontoane. Lucrările sunt aproape finalizate la unul dintre cele două sate.

"Primele 15 locuinţe, o piscină pentru adulți şi una pentru copii vor fi gata până la sfârşitul anului, iar de anul viitor turiştii vor putea petrece în Clisura Dunării o vacanţă de vis. În oglindă cu acest complex aproape finalizat, mai va fi încă unul identic, iar în mijloc – un restaurant", scrie Radio Reşiţa.

Proiectul mai prevede și piscine, restaurante, alei de promenadă, un port turistic, o pistă de biciclete şi un punct de belvedere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel