Liviu Dragnea, replică acidă pentru Traian Băsescu: Un om în vârstă, nefericit din motive de viață și sentimentale

Șeful interimar al PSD, Liviu Dragnea a reacționat dur față de afirmațiile recente ale fostului președinte Traian Băsescu, potrivit cărora, dacă ar fi fost în locul premierului Victor Ponta, l-ar fi dat pe Dragnea cu capul de toţi pereţii sau îşi dădea demisia.

Liviu Dragnea a declarat, joi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PSD, că fostul președinte Traian Băsescu "e un om în vârstă, nefericit din motive de viață și sentimentale. Poate el este obișnuit ca ei la PMP să se dea cu capul de pereți. Noi avem relații civilizate. Partidul este cel care susține acest Guvern, care decontează ce face un Guvern și cel care va merge la alegeri", a adăugat Dragnea.

Traian Băsescu, atac dur la Crin Antonescu: Un jucător de poker

Replica acidă a președintelui interimar al PSD vine după ce Traian Băsescu declarase că dacă ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara că le va cere miniştrilor săi un anumit comportament public, l-ar fi dat cu capul de toţi pereţii sau îşi dădea demisia. 

"Ieşirea asta lui Dragnea în care îi cheamă el pe miniştri este inadmisibilă. Dacă eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toţi pereţii, ori avea demisia mea", a declarat fostul şef al statului.

Liviu Dragnea, mesaj către miniștri: Să nu mai comenteze divorțuri sau violuri la TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel