Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu, atac dur la Crin Antonescu: Un jucător de poker

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, miercuri, un atac dur la adresa fostului lider al PNL, Crin Antonescu, susținând că a fost mult mai agresiv comparativ cu Victor Ponta în a stabili suspendarea sa și că este un "jucător de poker".  

Invitat, miercuri, la B1 TV, fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre referendumul de suspendare din 2012.

"A fost o nerăbdare a lui Ponta și a lui Antonescu să ia cât mai repede puterea. Pe de altă parte, Antonescu a avut momente în care a fost nebun să fie președinte. Asta visa. Mult mai agresiv a fost Antonescu în a se stabili suspendarea mea decât Ponta. Ponta s-a lăsat cel mai greu convins", a declarat Băsescu.

Întrebat de ce a dispărut Crin Antonescu din peisajul politic, fostul președinte a explicat: "La Crin Antonescu trebuie să vă uitați la profilul lui psihologic. El este un jucător de poker. Tot circul cu demisiile lui a fost un joc de poker din care nu s-a mai putut opri. A blufat de fiecare dată. În al doilea rând, a fost exact în situația lui Ponta după ce a pierdut prezidențialele", a mai spus fostul șef al statului, în opinia căruia premerul Victor Ponta trebuie să renunțe la șefia PSD, imediat după rezultatul votului din 16 noiembrie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel