Liviu Vârciu: E totul pe bune. Să nu creadă cineva că...

Liviu Vârciu: E totul pe bune. Să nu creadă cineva că...
Liviu Vârciu: E totul pe bune. Să nu creadă cineva că...

În prima zi în care ”Prietenii de la 11”, emisiunea difuzată live de luni până vineri, la Antena 1, și-a mutat platoul la Therme, telespectatorii au avut parte de o mulțime de surprize. Printre invitații speciali s-au aflat Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin, care au povestit despre aventurile din timpul filmărilor noului sezon ”Poftiți pe la noi”.

Pentru prima dată de când participă la reality-show-ul "Poftiți pe la noi", Liviu Vârciu se află în competiție cu Nea Mărin, amândoi având pe mână un restaurant, respectiv o terasă. Și pentru că lui Nea Mărin nu-i poți face față de unul singur, Liviu a decis să îl ia în echipa sa pe bunul său amic Andrei Ștefănescu.

"Echipa cu Liviu este o echipă veche, noi am mai muncit împreună. Iar de data asta Liviu a muncit mai mult ca niciodată. Cu trezitul a fost mai greu, pentru că, știm cu toții, artiștii se trezesc mai greu", a povestit Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii "Prietenii de la 11".

"Eu l-am chemat pe Andrei la mare, în emisiune, pentru că la mine nu mai era loc de vânătăi și am zis să vină și el. Vânătăi reale ca ale noastre nu mai are nimeni. Să nu creadă cineva că avem vreun machiaj special, e totul pe bune, Nea Mărin nu știe altfel", a recunoscut Liviu Vârciu.

Premiera pe 8 iulie

Cu ce noutăți vine cel mai recent sezon "Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin", cum se vor descurca vedetele în postura de chelneri și la ce provocări vor fi nevoiți să facă față Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, telespectatorii vor putea afla începând de duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel