Liviu Dragnea, locuințe de serviciu medici, armată, MAI și SRI: Vreau să realizăm locuințe pentru tineri medici în anul 2015

În anul 2015, în urma modificăilor legislative, se vor construi locuințe de serviciu pentru medici, armată, Ministerul de Interne, SRI și justiție.

"Săptămâna viitoare voi prezenta câte locuințe se vor realiza în 2015. Împreună cu ministrul Justiției vom prezenta locuințe, nu numai ANL. Vrem să modificăm și legislația, să completăm legea, pentru a defini, fără posibilitate de interpretare, de neînțelegere, noțiunea de locuințe de serviciu. Eu vreau neapărat să putem finanța, și noi putem finanața de la minister, dar trebuie să modificăm legea sau s-o completăm. Vreau să finanțăm construcția de locuințe de serviciu. În primul rând pentru sistemul de siguranță națională, armată, Ministerul de Interne, SRI, pentru justiție, pentru medicii rezidenți.

Vreau să realizăm locuințe de serviciu pentru tineri medici care sunt în marile centre universitare ca să poată să rămână acolo sau numai acolo. Deci există o solicitare de locuințe de serviciu care să poată fi construită și finanțată, numai că nu avem bază legală", a declarat Liviu Dragnea în interviul oferit DC News. 

Citește și: Congres PSD. Liviu Dragnea: "Partidul trebuie să se definească mult mai bine din punct de vedere doctrinar" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel